Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lezárják a Kézdivásárhely-Bálványos utat földcsuszamlás miatt

Lezárják a Kézdivásárhely-Bálványos utat földcsuszamlás miatt Kovászna megye

Földcsuszamlás miatt lezárják kedden a DN 11C országutat Kézdivásárhely és Bálványosfürdő között – közölte a brassói regionális út- és hídügyi igazgatóság. A javítások augusztus végéig tarthatnak.

Hirdetés
Hirdetés

Az illetékesek szerint a földcsuszamlás még tavasszal történt Bálványosfürdő és a Bálványos Resort között. A helyzet azóta csak rosszabbodott, most már az úttest felét érinti. A javítások, amelyek fúrt pillérek és támfalak állítását is feltételezik egy hónapig tarthatnak, és valószínűleg azután is csak egy forgalmi sávon lehet majd közlekedni. 

A javítások alatt Kézdiszékről Csíkkozmás fele lehet átmenni az Olt-völgyébe, a Grand Hotel Bálványos pedig Sepsibükszád felől közelíthető meg.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. július 23., 14:58
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Szerkesztői megjegyzésként bele lehetett von a írni zárójelben, hogy már 3-4 éve úgy van beszakadva az út, sőt nem csak ott hanem megy egy helyen már évek óta betonrlemekkel van egy savra szűkítve az út. Vagy a szerkesztőség nem járt arrafele esetleg annyi ideje?

 • User
  Dátum: 2019. július 23., 16:14
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Igen a „kanyarig” fel lehet menni, de csak ovatosan, lassan mert ha gyorsan jartok akkor fonnall a veszely,hogy egy szep napon az egesz orszag osszedol.Egyenesen a fejetekre omlik. De ez nem is csoda az ilyen politikusok es polgarmesterek mellett! No meg az ilyen szavazopolgarok mellett !

 • User
  Dátum: 2019. július 24., 7:51
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Tavaly július-augusztusban a Kézdi-Csíkkozmás szakasz volt lezárva. Akkor is tavasszal kezdődött a baj, de meg kellett várni a javítással a nyarat. Mintha be lenne osztva, hogy főszezonban nehezítsék meg a közlekedést. Lássuk, jövő nyárra hátha sikerül a Kézdi-Kovászna útszakaszra is rárakni a lakatot.

 • User
  Dátum: 2019. július 24., 20:18
  ÉRTÉKELÉS: -4

  azt a hé! nem is tudtam ,hogy a kanyar után nincsenek medvék..
  az a -5 arra vall hogy arra nem is járt ,de akkor miért hallanni a medvetámadásokról és mitől kell akkor félni?

 • User
  Dátum: 2019. július 25., 11:22
  ÉRTÉKELÉS: 12

  Hogy mitol kell felni a kanyaron tul?! Az olyan idiotaktol akik kiirtjak Romania erdoit ! Na ettol kell felni a kanyaron tul es nem a medvektol ! Mert az igaz,hogy a kanyaron tul valoban vannak medvek,hiszen hol legyenek szerencsetlenek ha nem a meg meglevo erdokben,de ezektol igazan nincs mitol felned. Ok csak egy darabka kajaert kunyeralnak. De az embertarsaidtol es az ilyen hazug politikusoktol mint amilyenek erre mifelenk vannak, na ezektol kene csak igazabol feljel. Es nemcsak a kanyaron tul,hanem a kanyaron innen is !!!