Felhívás!

Lehet vagy sem előjegyezni kórház honlapján?

Lehet vagy sem előjegyezni kórház honlapján? Kovászna megye

Nehézkes, esetenként lehetetlennek tűnő kihívás a járóbeteg-rendelőnél való online előjegyzés a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház honlapján – mondja több beteg. Az illetékesek viszont azt állítják, zökkenőmentes az előjegyzés.

Egyik olvasónk elmondása szerint május 26-a óta napi rendszerességgel próbál kardiológus, gasztroenterológus szakorvosnál időt foglalni, sikertelenül; még a szakorvos telefonszámát is megszerezte, ám azon sem válaszol senki. Dühére nap mint nap újabb foglalás, betelt hely jelenik meg az online felületen. Mások az idősekért aggódnak, akiknek nincs online lehetőségük.

András-Nagy Róbert kórházigazgató kérdéseinkre kifejtette, a szakorvosokat magánszámon nem kellene zaklatni, főképp azért nem, mert tudomása szerint zökkenőmentesen működik az online előjegyzés.

– Hozzánk nem érkezett hivatalos panasz. Valóban, május 26-án, a rajtolásnál volt egy kis kiesés, de a rendszer eme hibáját délutánra kijavítottuk. Folyamatosan ellenőrizzük, így hamar azonosítjuk a gondokat. Több orvos, több időpont is elérhető, ha az általunk kiszemelt éppen foglalt, forduljunk máshoz bizalommal – magyarázta, hangsúlyozva, hogy a megyeszékhelyi kórház online rendszere országos szinten az elsők között szerepel.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. június 3., 9:39
  ÉRTÉKELÉS: 13

  Egy falun élő idős ember, akinek nincs lehetősége online foglalásra, menjen el a harmadik faluban lévő családorvosi rendelőbe, hogy az foglaljon egy időpontot. Valahogy telefonon is elérhetővé kell tenni az időpontkérést !

 • User
  Dátum: 2020. június 3., 10:55
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Ez az ember egyáltalán tudja, hogy mi történik a kórházban ? Egy krónikus betegnek megvan az orvosa, az nem úgy működik, hogy szökök ide, s szökök oda.

 • User
  Dátum: 2020. június 3., 12:32
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Tisztelt Igazgato Ur!
  Az orvosvalasztas nem a “kiszemelt” es “(hoppa ez mar) foglalt “elv alapjan mukodik. Nem az olx-en valogatunk. Szemelyes megfontolt donteseink eredmenye, hogy egy programalast kihez kerunk. Kihez van bizalmunk mint szakmai felkeszultseg, mint emberi tartas. Gondolom, On is azt szereti sajat maga szamara, ha az orvosvalasztasa “valasztas” lehet.

 • User
  Dátum: 2020. június 3., 16:45
  ÉRTÉKELÉS: -7

  Oszinten,on szerint akik ott orvosok mind fogyatekosok?Nem ugyanazt az egyetemet vegeztek?Ugyanaz a diploma,estleg a tapasztalat mas,de ott van mellette az unalom vagy a fiatal lendulet.Annyit mit valogatunk,ez nem piac…ahogy a tokeletes krumpli is lehet fekete belul,a kemeny paradicsom is lehet edes,finom.

 • User
  Dátum: 2020. június 3., 22:12
  ÉRTÉKELÉS: 9

  De valogatok lelkem, mert egyes orvosok a juhasznal is alattvaloak a viselkedesukkel, nem tudom, miert valasztottak ezt a szakmat, mintha a s…bol huztak volna ki, ugy beszelnek