Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Küldetésben lévő rendőrautó balesetezett Gidófalvánál

Küldetésben lévő rendőrautó balesetezett Gidófalvánál Kovászna megye

Nem adott elsőbbséget, ezért összeütközött egy küldetésben lévő rendőrautóval egy 68 éves nő vezette jármű kedd délután a Gidófalva közelében. A helyszínen a forgalmat a vizsgálatok idejére a rendőrök irányítják.

Hirdetés
Hirdetés

A sepsiszentgyörgyi közlekedésrendészetet kedden 16 óra körül riasztották a 121A jelzésű megyei út, valamint a 12-es számú országút találkozásánál történt balesethez.

A Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálata szerint egy 68 éves nő Gidófalva irányából közlekedve az országúttal való kereszteződésnél balra fordult, anélkül, hogy elsőbbséget adott volna a főútvonalon egy küldetésben lévő, speciális fény- és hangjelzéseket használó rendőrautónak.

Az ütközés következtében a 68 éves sofőrt és utasát kórházba szállították. Az alkoholszondás vizsgálat alapján egyik járművezető sem volt alkoholos befolyásoltság alatt.

Az érintett útszakaszon a közlekedést a rendőrök irányítják.

Fotó: olvasói felvétel

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2024. május 22., 19:49
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Nem volt se fényképezés ez látszik a képen és sziréna sem volt.Hogy került a szembenállás amikor az opel már a sávjában volt félig miért ment át az ellenkező sávba?

 • User
  Dátum: 2024. május 22., 22:21
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Azon a helyen nem nagyon tartják be a közlekedési szabályokat.Néhányszor velem is megtörtént hogy Csikszereda felől jövet,keményen a fékre kellett tapossak amikor vagy Gidófalva,vagy Kőröspatak felől elémbe vágott valaki és már több alkalommal!!!

 • User
  Dátum: 2024. június 1., 17:09
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Tudod miről várok epedve egy cikket? Pedig tőletek kitelne! Arról szólna, hogy ma Uzon és Bereck közötti országúton nem volt felelőtlen vezetés, csapatos előzés, féktelen sebességnövelés, felelőtlen beállás a sorba, és egyetlen koccanást sem hagyott el a tettes. Senki nem sérült meg, már tegnap óta. Na, ilyen gombot varrjatok össze, mert rendőr és autójuk van elég, csak máshol van dolguk. És a féktelenek felelőtlen tobzódnak.