Felhívás!

Kukának használt természet

Kukának használt természet Kovászna megye

Hajnal Attila sepsiszentgyörgyi paintballos, magánvállalkozó a napokban kereste fel szerkesztőségünket, és felháborodva panaszolta el, hogy heti rendszerességgel gyűjt össze, feltehetőleg kocaturisták után, jelentős mennyiségű szemetet a megyeszékhely határában.

Hajnal elmondta, hogy már huzamosabb ideje (lassan 16 éve) kijár a Sepsiszentgyörgy határában lévő kerek erdő szélére, ahol sajnos heti rendszerességgel, minimum 1 zsák szemetet gyűjt össze dühében, ugyanis az említett helyszínen hétről hétre fertő alakul ki felelőtlen kocaturisták miatt.

– Felfoghatatlan, hogy egyesek mennyire nem vigyáznak a környezetükre. Csak találgatni tudok, hogy mi történhet itt, hiszen a kibontatlantól egészen a használt óvszerig, italos dobozokig, illetve a kakis pelenkától a telefontöltőn át a háztartási eszközökig, takarításhoz használat cikkekig itt mindent gyűjtöttem már. Nem akarom megváltani ezzel a világot, de én szégyellem magam a szemetelők helyett. Persze, megvan a véleményem ezekről az emberekről, és nyomdafestéket nem tűrő dolgokat tudnék mondani most, de azért feltevődik bennem a költői kérdés is, hogy hol vannak a hatóságok ilyenkor – háborgott Hajnal. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. szeptember 22., 14:25
  ÉRTÉKELÉS: 3

  A hatosagoktol semmit se lehet varni meg leirt feljelentes utan sem mivel ok is probaljak eltusolni hogy a szegeny embert ne buntessek meg mert nincs amibol fizessen.
  A Kornyezetvedelmi hivatal alkalmazotai az orko fele sose mennek ellenorzesre ahol rendszeresen szenyezik a levegot mivel egetik a rokonok a kabelt. A becsutetes hozajuk fordulo engedelykivato embert pedig fenyegetik hogy igy kell es ugy kell a torvenyeket betartani.
  Szemet orszag szemet emberekkel.
  Mindenkire egyforman kellene ervenyes legyen a torveny.
  Bekell kamerazni ezeket a helyeket es aszt a rendorsegnek mag a kornyezetvedelmi inspektoroknak atadni hogy buntessek meg a szemeteloket.
  Sajnalatos ami folyik ilyen teren.