Felhívás!

Autóbaleset, négy halott

Autóbaleset, négy halott Kovászna megye

Tegnap reggel, fél hét körül két személygépkocsi frontális ütközése következtében a helyszínen meghalt három személy, kettő pedig megsérült a 11-es országút 45-ös kilométerénél, Csernáton és Kézdivásárhely között.

A helyszínen leállt a forgalom, az egyenruhások a 13E országútra, illetve a 121-es jelzésű megyei útra terelték a járműveket. Reggel kilenc órakor is csupán egy sávon zajlott a közlekedés.
Az első híradások szerint az egyik gépkocsi átsodródott a szemközti sávra, holott nyílegyenes az az útszakasz, egy későbbi, meg nem erősített információ szerint óvatlan előzés okozta a tragédiát, a három halott a vétkes sofőr gépkocsijában ült.

A helyszíni vizsgálatok során kiderült, hogy egy személygépkocsi éppen Kézdivásárhely-Brassó irányba közlekedett, amikor átvágott az ellenkező sávra, ahol egy szabályosan közlekedő személygépkocsival ütközött. A balesetet okozó személygépkocsiban utazó 2 férfi és egy nő életét vesztette. A szabályosan közlekedő autó sofőrje súlyosan megsérült, továbbá egy nő könnyű sérülésekkel megúszta az ütközést – tájékoztatott délelőtt a megyei rendőrség szóvivője. Lapzártakor tudtuk meg, egy sérült még azóta elhunyt, a nyomozás állása szerint a vétkes gépkocsivezető elaludt, azért hajtott át a másik sávra. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások