Felhívás!

Kovásznai férfit bírságoltak meg illegális szemétszállításért

Kovásznai férfit bírságoltak meg illegális szemétszállításért Kovászna megye

Miután múlt héten harmincezer lejre bírságoltak egy oltszemi férfit, aki szekerével hulladékot szállított, ezúttal Kovásznán büntettek egy hasonló kihágást a környezetvédelmi őrség ellenőrei.

Szerdán délután Kovászna város alpolgármestere értesítette a hatóságokat arról, hogy egy személy hulladékot szállít szekérrel a településen.

A helyszínre kiérkezve a környezetvédelmi őrség ellenőrei és a helyi rendőrség képviselője megállapították, hogy egy férfi szekerével autóüléseket, polisztirolt, műanyagot, textíliákat és háztartási szemetet szállít.

A szekerest 15 ezer lejre bírságolták a szállítóeszközt pedig lefoglalták. A hulladékot átadják egy szakcégnek megsemmisítés vagy értékesítés céljából.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. április 30., 0:02
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Harmincezer lejre?? Ezek a környezetvédelmisek nem normálisak.Ember, harmincezer lejre házat vásárolsz! Ennyi büntetés szemetelésért?? Nane…és hogy kapták el? Még egy példa arra, hogy egy teljesen idióta országban élünk, ahol a hatalmával mindenki szégyentelenül visszaél. Kik dolgoznak a környezetvédelmi hivatalnál? A legtöbben fogadom még a környezet fogalmával sincsenek tisztában, de állami hivatalnokok, hadd büntessük a nyomorult szekerest…30 000 lej, az tudod mennyi, kétévi nettó fizetés. Büntesse meg 3 ezer lejre, az ok, de harmincezer lejre, hát itt meghülyült mindenki…

  • User
   Dátum: 2021. április 30., 10:47
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Sok, de ha csak 3000 akkor az a nagy szemetelőknek semmi. Ugyanakkor valószínű ha gyorsan fizet, akkor ez csak 7500 (a minimum 15000 fele), bár kétlem, hogy az ilyenek csak úgy előkapják a 7500-at. Nem fog fizetni semmit, valószínű ingósága sincs, majd görgeti maga előtt az adósságot, ahogy sokan teszik.

   A 30000-es ház érdekelne. 🙂