Felhívás!

Kovászna megyei árvákon segíthetünk

Kovászna megyei árvákon segíthetünk Kovászna megye

Harmadik alkalommal hirdették meg a Legyél te is angyal! kezdeményezést, amely révén rászoruló gyerekeken segíthetünk. Idén elsőként a Kovászna megyei árva gyerekek rajzolták és írták meg kívánságaikat.

Minden gyerek megérdemli, hogy neki is hozzon ajándékot az angyal, és hogy azt hozza, amire valójában vágyik. A Maszol portál kezdeményezésére idén a Kovászna és Hargita megyei gyerekeket lepik meg az olvasók, hozzájuk mi is csatlakozhatunk. Elsőként az illyefalvi családi ház kis lakóinak kívánságait közölte a portál, és kérte az olvasókat, hogy segítsenek azokat teljesíteni.

Az előző évekhez képest, amikor a gyerekek leginkább játékokat és ruhákat kértek, most ez a koronavírus-járvány miatt és az online oktatás hatására teljesen megváltozott, a legtöbb rajz telefont, táblagépet, számítógépet, fülhallgatót ábrázol. Azonban nagyon sok rajzon láthatunk hangszereket, könyveket is.

A cél, hogy ebből a sok kívánságból minél többet sikerüljön teljesíteni. Az angyallá válás egyszerűen működik: ha valaki megvásárolná a leveleken ábrázolt kívánságokat, ezt a Maszol Facebook-oldalán jelezheti, majd december 18-ig a meglepetéseket el kell juttatni Kolozsvárra, a Sólyom utca 24/A címre vagy Sepsiszentgyörgyre, a Sajtó utca 8A szám alá, a Kovászna Megyei Gyermekjogvédelmi Igazgatóság székhelyére. Segíts te is, vásárold meg egy árva gyerek kívánságát! 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.