Felhívás!

Kíváncsiak ránk

Kíváncsiak ránk Kovászna megye

Székelyföld közkedvelt turisztikai célpont a Bukarestből kirándulni vágyók számára. A február 16–19. között megszervezett nemzetközi turisztikai vásáron, a Romexpón Kovászna, Hargita és Maros megyék turisztikai egyesületeinek kínálata még inkább a térségünkbe csábítja az érdeklődőket.

Jánó Szabolcs, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület igazgatója elmondta, ebben az évben megújult arculattal vettek részt az országos turisztikai vásáron.
– Nemcsak szórólappal reklámoztuk térségünket, hanem minden napra beterveztünk egy-egy hagyományos tevékenységet, ahol a látogatók gyógyvizet kóstolhattak, mézeskalácsot díszíthettek, és a bútorfestést is kipróbálhatták – fogalmazott az igazgató. – Ezekkel, illetve a kézműveseink, valamint a pantomim Pufi Színház bevonásával megnöveltük az érdeklődést a Székelyföld-stand iránt. Az odalátogatók elmondása szerint már többen jártak Székelyföldön, ahol nagyon jól érezték magukat, és bármikor szívesen visszatérnek. A vásár során a legnagyobb kereslet a húsvéti ajánlatok iránt mutatkozott, erre az alkalomra több ilyen turisztikai csomagot is összeállítottunk, legyen az gyógyturizmus, „kúriás” vagy aktív turizmus, vagy egyszerűen üdülés az év bármelyik periódusában. <<
(KMT-közlemény

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.