Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kisebb csetepaté Kézdin

Kisebb csetepaté Kézdin Kovászna megye

Tegnap reggel konfliktus alakult ki Kézdivásárhelyen a Secuiana nadrággyár közelében. A panaszos Zölde István, a Gosp-Com alkalmazottja szerint ok nélkül bántalmazta őt a helybéli J. A. Utóbbi azt állítja, nem történt bántalmazás, csupán „meglökte” Zöldét, mert az obszcén szavakkal illette a feleségét.

Hirdetés
Hirdetés

A lapunkat megkereső 40 éves Zölde elmondta: hajnalban, amikor vitték a szemetet, arra lett figyelmes, hogy egy hölgy (J. A. felesége) a központban egy kiskukába dobta a házi szemetet. Állítása szerint udvariasan figyelmeztette, hogy „kedves hölgyem, a házi szemetet nem oda kell dobni”, ám a nő mégis megtette.

– Aztán 9 órakor a Secuiana közelében levő gyorsétkezdében falatoztunk, amikor egy autóból kiszállt J. A. Odahívta a feleségét, és megkérdezve, „ez volt-e az, amelyik azt mondta, ne dobd el a szemetet?” A nő rám mutatott, a férfi pedig úgy mellkason ütött, hogy a telefonom képernyője megrepedt, majd azzal fenyegetve, hogy kirúgat és elhajtott – részletezte Zölde, aki panaszt tett a rendőrségen, emellett pedig törvényszéki orvost is szándékában állt felkeresni. – Nem értem, miért történt. Nem provokáltam, megszondáztak, ittas sem voltam, de mindenképp kiállok az igazamért, hiszen háromgyerekes apaként nem hagyhatom jogi következmények nélkül, hogy minden ok nélkül bántalmazzanak, főleg, hogy kétszer műtöttek vastagbél-problémával.

J. A. lapunknak azt mondta, azért ment fel benne a pumpa, mert hajnalban Zölde obszcén szavakkal illette feleségét, amiért az utcán talált szemetet a kis kukába akarta dobni. Állítása szerint, amikor felesége segítségével azonosította a sértegetőt, nem bántotta, hanem meglökte. Leszögezte, a fent taglalt rágalmak miatt ő is jogi útra viszi az ügyet. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. szeptember 26., 8:55
  ÉRTÉKELÉS: 103

  Milyen érdekes hogy egyik félnek teljesen kiírják a nevét, a másiknak csak a név kezdőbetűit. Ez csupán nekem furcsa? Vagy talán az egyik fél nemzetisége folytán védettnek számít?

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 26., 9:45
  ÉRTÉKELÉS: -66

  Kicsitt elvannak szalva maguktol a gospo .com dolgozok,nemartana ha tisztaba lennenek azzal hogy az allampolgart nem kotelezi semmi torveny a szemetet szortirozni,Ami a kedves figyelmeztetest illeti ,,hat koszonom szepen a kulturalt hangsulyt es kedvesseget amit alkalmaznak,,tobb alkalommal bizonyitottak,Ha az allampolgar onszantabol szelektal megteheti,,DE NEM KOTELES.Azert fizet szemet penzt hogy elvigyek a szemetet,.Ha tevednek ,,valaki irja meg azt a torvenyt ami erre kotelez.

  • User
   Dátum: 2019. szeptember 26., 11:56
   ÉRTÉKELÉS: 89

   Olvasom itt a kommenteket, hogy hogy nem KÖTELES szelektálni??? Igen is tegyek tökéletesse!!! Én már 13 éve nem elek otthon, ahol viszont elek igenis köteles vagyok szelektálni, több fele, van szemet szemet amit nem lehet újra hasznosítani, van kerti hulladék, van újrahasznosíthato( műanyag, üveg, papír, stb), van kaja maradék, ezt mind külön kukákba gyűjtjük, ezen kívül, elektronikai cikkeket, elemeket stb sem dobunk ki, hanem be visszük a gyűjtő központokba! Mi ebben olyan nehéz? Nem fogom soha megérteni! Igenis vigyázzunk a környezetünkre és tegyük meg a tőlünk telhetőt 😡

  • User
   Dátum: 2019. szeptember 26., 12:10
   ÉRTÉKELÉS: 91

   A szelektív gyűjtés a környezet és az unokád miatt kel te okos tojás, a segged is ki törlöd ( vagy nem? ) azt se írja elő törvény. Ezért itt az ország mert ennyi bunkó van és az ilyen …. azt nem veszi észre, hogy jó irányba próbálják terelni a birkákat! „Jó van az úgy ” ezért gány az egész Kézdiv. , az aszfaltozás, a víz hálózat a romlott-lejárt élelmiszer a boltokban és még sorolhatnám. Nőjetek fel már végre, és ne csak saját magaddal törődj hanem az egész környezettel, jobbá tevéssel, és jó példát mutass , mert különbem a sötétségből soha nem jutok ki. Akinek nem inge ….

   GyE

  • User
   Dátum: 2019. szeptember 26., 15:37
   ÉRTÉKELÉS: 27

   Hmm, tehát akkor Ön is az oszlopokra szerelt kicsi kukába dobálja a szemetet. Nagyon művelt és intelligens magatartás és hozzáállás, csak gratulálni tudok, majd a gyerekeinek is adja át ezt a műveltséget, hadd legyenek ők is ennyire bunkók, mint Ön!

  • User
   Dátum: 2019. szeptember 26., 15:14
   ÉRTÉKELÉS: 19

   Pontosabban J…. Attilárol van szó. Nem érdemes ártatlanul vádolni Zöldét, a Secuiana kamerái vettek mindent.

   Tisztelt Ü…. Úr, a j.a. típusú szemetet bátran dobja az utcára, szívesen felseperjük.

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 26., 13:16
  ÉRTÉKELÉS: 37

  Istenem ez már gyerekes hát még szép hogy meg szólista én is ezt tettem volna hisz ki tudja ki é volt az a szemetes kuka ha bele néznek a szemetesek azt hiszik nem szelektíven van téve bele a szemét és nem viszik el. Igen jogosan tette hogy rá szólt de esküszöm ez már röhej hogy felnőtt fejjel sem tudtok normálisan gondolkodni már a verekedéshez folyamodtok. Csak magukat minősítik ezzel az emberek. Már a gyerekek is csendbe meg oldják a problémákat és nem sértegetik egymást és nem is verekednek😂 síralmas hogy milyen emberek élnek otthon viselkedés „0” itt látszik meg a 7 év nevelés.

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 26., 14:37
  ÉRTÉKELÉS: 11

  Akar mijen az a zolde i en szemejesen ismerem mint holgy de mem hiszem el hogy ilemetlenul beszelt volna barmije holgyel en engemetis kedves holgynek szolitt barhol lason meg

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 26., 15:32
  ÉRTÉKELÉS: 29

  A városban a póznákra felszerelt kiskukákba dobják sokan a konyhai szemetet, mert esetleg közelebb van, mint a konténer. Gondolom, ezért szólította meg a Gosp-com alkalmazott. Ezek a kiskukák egészen más célból vannak a járdák mellett és parkokban.

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 26., 15:17
  ÉRTÉKELÉS: 25

  Vegul is jogoson szolitota meg meg a kicsi kuka nem hazi szemetnek valo hanem utcai szemetnek szo szerint lusta volt elmeni a nagy kukaig az holgy enyi

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 26., 17:04
  ÉRTÉKELÉS: 18

  A másik a lőkdősődés, vagánynak kell lenni, igaz? Meg kell mutatni ki a fasza csávó. Nem tudta volna ugyan úgy szóval megoldani.Az ijen ninjaknak is egyszer be tőrik a képűket.

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 26., 17:40
  ÉRTÉKELÉS: -3

  Ezt az esetet nem ismerem ezert nem is kommentelem,viszont azok az utcaseprok akik az ugynevezett vastag soran hatra a korcsolya palyaig,es be a a Torjai ut fele dolgoznak…az kesz rohej.Egy tolja a szekeret ,ketto a sepruvel a hatan setal melette.A tavaly telen eldobott par lapat homok meg most is az ut szelen van.Nem a munkast hibaztatom ,mert nekik van egy folnokuk,es annak a folnoknek van egy folnoke.Es itt jon az a kerdes hogy ki-miert kapja a fizetest?Es megegy dolog amit nem ertek,levagjak a fuvet az igaz…de ott is marad..mig a forgalmasab helyeken osszeszedik.gondolom ott se fizetnek tobbet szemelyenkent.

  • User
   Dátum: 2019. szeptember 26., 20:19
   ÉRTÉKELÉS: 6

   Főlnökös úr! A levágott fűnek ott kelletik maradnia, főleg, ha ilyen száraz az üdő és nincs – ugyan hunné lenne – tápanyagutánpótlás. Ha nem hiszi, járjon utána! Vagy talán ön, kedves főlnökös úr, havonta speciális, gyepnek való műtrágyát juttat egy speciális, erre a célra alkalmas szerkezettel a gyepje talajába a blokkja előtt? Nem hinném… úgyhogy hagyja csak, hogy a szakik hagyják ott a levágott füvet. Nem lessz attól magának rosszabb!

 • User
  Dátum: 2019. szeptember 29., 11:04
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Sajnos nagyon gyakori az az eset amikor siet a kedves lako es inkabb a szemetet az oszlopokra elhelyeztt kukaba dobja semmint par lepest tegyen a szemet tarozoba. A jelenseg nem csak Kezdire jellemzo hanem Sepsin is ugyan ez a helyzet vagy nincsen kulcsa az illetonek a szemetlerakathoz, vagy csupan lustasagbol es nemtorodomsegbol teszi le hanyag mozdulattal a szemetet a bezart kuka melle.Az illetonek a kedves neje ne haborogjon hanem tegye azt amit egy civilizalt tarsadalomban tesznek ,mert ez a hazai het evet bizonyitja nemcsak az o de az agressziv ferj szamara is.