Kinek dicséret jut, kinek kritika

Kinek dicséret jut, kinek kritika Kovászna megye

Pârvan Rodica szociáldemokrata városi tanácsos kéréssel fordult a szentgyörgyi polgármesterhez a városi tanács rendkívüli ülésén: azt szeretné, hogy a város szerezzen be egy olyan kisvonatot, amelyet a Visit Tusnad vállalkozás működtet a főtér és Sugásfürdő között, mindenki nagy sajnálatára csupán két hétig.

– Rengeteg szülő, óvónő, tanítónő fordult hozzám – mondta Pârvan Rodica – azzal a kéréssel, hogy ne adjuk vissza a vonatot. – Persze, ez nem lehetséges, de talán tavaszig beszerez egy hasonlót a város is, mert nem jutott hozzá minden óvodai csoport és elemi iskolás osztály. Elmehetnének a Rétyi Nyírbe vagy Előpatak felé a tóhoz, mert unalmas már a főtéren és a parkban ücsörögni.

– Irigylem – válaszolt Antal Árpád –, mert Önhöz csak a dicséret jutott el, hozzám meg csak a kritika. – Az elöljáró elmondása szerint neki azt jelezték, hogy a kisvonat túl lassan megy, zavarja a közlekedést bizonyos utcákban, illetve a Sugás felé biciklizőket, de meggyőződött arról is, hogy sok boldog, mosolygó ember ült a vonaton, ezért kérte a város a cégtől, hogy az eredetileg tervezett egyhetes szentgyörgyi utaztatást toldják meg egy héttel. Őt is foglalkoztatja a városbeli szórakozási lehetőségek kibővítése, keresik a megoldást – nyugtatta meg a tanácsost.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. november 4., 12:11
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Normalitásrol beszél a Polgármester úr .?Ezt már megszokhattuk ami nem az ö ötlete az nem jó azt mindig úgy állitják be ,hogy az nem kreativ ,az nem hasznos . Tisztelt olvasó közösség ezt kell elkerülni , részt kell venni a választásokon ,mutassuk meg ,hogy többen vagyunk akik nem fogadjuk el az egyeduralmat ,sőt elitéljük .