Felhívás!

Kezdődik az átépítés

Kezdődik az átépítés Kovászna megye

Június 2-tól 15-ig zárva tart a sepsiszentgyörgyi Billa üzlet, ugyanis helyén a Carrefour üzlethálózat nyitja meg ún. marketjét – tudtuk meg az áruház jelenlegi működtetőjétől.

Már 2015 decemberében megköttetett a közel százmillió euró értékű ügylet, amely révén a francia Carrefour átvette a Billa 84 üzletét a Rewe német érdekeltségű cégcsoporttól (ez működteti a Pennyt is), azok alkalmazottaival együtt, akiket már hónapok óta az új munkaadó fizet. Ők az átalakítás ideje alatt sem lesznek szabadságon, éppen csak a 2–3 napos átépítés idejéig, azután már az árukészlet rendezésén, a polcok feltöltésén dolgoznak.

A market besorolást az átvett üzlet felülete (300 m²) alapján kapta az új Carrefour.

A felek közötti szerződés értelmében ez év végéig minden Billa átalakításának meg kell történnie, ami azt jelenti, hogy a név teljesen eltűnik a romániai piacról.
A Romániában 2001-ben megtelepedett Carrefour honlapja szerint a cég múlt év végén 224 egységgel rendelkezett az országban. A vállalkozás a legjobb ár–érték-arányt, az áruk frissességét, a napi alacsony árakat és a kifogástalan kiszolgálást említi alapvető vezérelveként.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. május 16., 9:59
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Megint jön egy okoska, aki megszabja, hogy mit mivel fogyasszunk, s a szokott borvízünkre, sajtunkra, kenyerünkre nem köt szerződést. Aztán csodálkozzék, ha nem érünk nála vásárolni. A Billa már egy éve elvesztette a lendületet, egyáltalán nem hagy kedevző emléket magáról!