Felhívás!

Ketten meghaltak

Hétfőn éjfél előtt riasztották a Kovászna megyei rendőrséget egy a 11-es országúton történt közúti balesethez: a helyszínelés során kiderült, hogy két személy életét vesztette az ütközés során. 

A megyei rendőrség szóvivője lapunk kérdéseire elmondta, hogy éjfél előtt riasztották az egyenruhásokat, akik azonnal a 11-es ország­úton megadott helyszínre (38+160 kilométerhez), Maksa környékére siettek.

„Kollegáim a helyszínen megállapították, hogy egy személygépkocsi, amelyiknek a sofőrje éppen Kézdivásárhely–Brassó irányába halad, átvágott az ellenkező sávra, és frontálisan ütközött egy haszonjárművel. Az ütközés során a személygépkocsi sofőrje, illetve a jobb oldalon ülő utasa életét vesztette. A mikrobusz sofőrje, illetve az egyik utas súlyosan sérült, további két utas pedig könnyebb sérüléseket szenvedett – részletezte a megyei rendőrség szóvivője. A közúti baleset miatt a forgalom leállt, és csupán hajnali 3 óra után sikerült újra beindítani az itt kialakult autósort. Nyomozás indult az ügyben a részletek kiderítése érdekében.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások