Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két harmadik hely

Két harmadik hely Kovászna megye

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub asztalitenisz-szakosztálya három versenyzővel képviseltette magát hétvégén, a 9. ISK Székelyudvarhely Kupa elnevezésű nemzetközi utánpótlás viadalon, amely kizárólag fiúknak szólt.

Kerekes Barnabás edző tájékoztatása szerint a legények jól teljesítettek a belföldi sportolókon kívül magyarországi, szerbiai és angliai asztaliteniszezők alkotta mezőnyben, ketten közülük dobogós helyen végeztek. Az U12-es korosztályban asztalhoz lépő Fekete Tamás és az U15-ösök közt versenyző Chelmuş Ionuţ is harmadik lett, míg az U16-os Popov Szabolcs ötödikként zárt.

A céhes városi klub két másik versenyzője, Canea-Kocsis András és Canea-Kocsis Abigél Düsseldorfban, egy nemzetközi kupán méretkezett meg a napokban, Abigél a bodzavásári Ghiru Mariával az oldalán csapatban a harmadik helyet érdemelte ki.

[reklám]

Az asztaliteniszezők nemrég tértek haza a cserszegtomaji edzőtáborozásból, a héten pedig ők fogadják a magyarországiakat, és közösen készülnek a rájuk váró megmérettetésekre.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük