Felhívás!

Kamionosok találkoztak Baróton

Kamionosok találkoztak Baróton Kovászna megye

Szombaton kilencedik alkalommal tartottak találkozót az erdővidéki kamionosok. Az esemény egyik fő attrakciója idén is a kamionok felvonulása volt, melyet Barót központjában sokan követtek élőben, fényképezőgéppel vagy videofelfevővel a kezükben. Szemtanúk szerint mint­egy nyolcvan gépmonstrum vonult fel dudaszóval Barót utcáin.

A kamionok nyilván nem csak Erdővidékről érkeztek, merthogy hasonló találkozót Magyarországon igen, de Erdélyben, Székelyföldön nem tudunk arról, hogy szerveznének, így sokan mások is kihasználják a kollegiális együttlétre az egyedülálló baróti alkalmat.

Sajnos, immár második éve, a felvonulást követően, a kamionosok elég messze vonulnak a várostól. A baróti sportpálya után az ideális helyszínnek a találkozó lebonyolítására ezúttal is az Olt völgye bizonyult Felső-és Alsórákos között, ahol a kamionosok egy magánterületen kaptak megfelelő terepet arra, hogy a különböző, egymás és a közönség szórakoztatására kitalált vetélkedőket, az ügyességit, illetve a kamion-szépségversenyt lebonyolítsák. A nap, melyen a kamionosok végre ellazulhattak a sok hosszú, fárasztó út után, koncertekkel, tűzijátékkal zárult. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.