Hirdetés
Hirdetés

Jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek

Jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek Kovászna megye

Egy sepsiszentgyörgyi nő hétfőn reggel azzal szembesült, hogy valaki kivágta a személygépkocsija mind a négy kerekét. A kárvallott, miután jelentette az ügyet a rendőrségen, jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Az autó egyébként a megyeközponti Nicolae Iorga utcában állomásozott, amelynek környékén – mind azt már megírtuk – január 27-én mindmáig ismeretlen elkövetők több autót is feltörtek: az egyikből a navigációs rendszert és a visszapillantó tükröt próbálták kiszerelni, itt a kárvallott nem tett feljelentést. A másikból, egy taxiból, melynek a sofőr felőli szélvédőt törték be,  30 lejt vittek el. Egy harmadik autónál is próbálkoztak az elkövetők a Grigore Bălan tábornok sugárúton, amelyet a tulajdonos nem zárt be, de ott nem találtak semmi elvihetőt. A rendőrség minden esetben nyomozást indított.

A kárvallott, akinek négy gumiabroncsa bánta a történteket, feljelentést tett a rendőrségen, ugyanakkor felhívást tett közzé a Facebookon.
„Segítséget szeretnék kérni, vasárnapról hétfőre virradóan a Nicolae Iorga utcában, a 4-es tömbház elött kivágták a kocsim mind a négy kerekét. Ha valaki látta, vagy esetleg van kamerája az utcára, és segít, hogy megtaláljam a tettest, jutalomban részesítem” – írta az elkeseredett nő.

Akik információval tudnak szolgálni és segíteni szeretnének, azok az Elveszett–megtaláltam Sepsiszentgyörgyön nevű nyilvános Facebook-csoportban megtalálják a felhívást, és ott felvehetik a kapcsolatot az illető személlyel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük