Hirdetés
Hirdetés

Egy magyarajkú férfit kerestet a rendőrség

Egy magyarajkú férfit kerestet a rendőrség Kovászna megye

Kovászna megyei rendőr-főkapitányság egy fiatalember megtalálásban kéri a lakosság segítségét, a férfit azzal gyanúsítják, hogy el akart rabolni egy kislányt Sepsiszentgyörgyön.

A közleményt ma reggel adta ki a rendőrség, de az eset, amire hivatkozik tavaly december 7-én történt Sepsiszentgyörgyön. Az ismeretlen férfi a Grigore Bălan tábornok úton leszólított egy iskolába igyekvő lányt, minekután hosszú ideje követte. A férfi meg akarta győzni a kiskorút, hogy a szokásától eltérő útvonalon menjenek az iskolába, majd egy idő után távozott.

A rendőrség azonosítás céljából közzé tette a gyanúsítottról készült fantomképet. A személyleírása szerint egy 30–35 év közötti, 175–180 cm magas, sportos alkatú, 65–75 kilogrammos férfiról van szó, világos bőrű, rövid, barna hajú, ápolt külsejű és magyarul beszélt. A történtekkor fekete kapucnis pulóvert, fekete nadrágot, fehér talpú fekete sportcipőt viselt.

Ha bárki valamit tud az illetőről az a 0267 307 400-ás, belső 20269-es telefonszámon , jelezheti a bűnügyi rendőrségen, illetve a dispecerat@cv.politiaromana.ro e-mail-címen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások