Felhívás!

Jobb minőségű útra várva

Jobb minőségű útra várva Kovászna megye

A Felsőrákos felé vezető út állapotának javítására egyelőre nem látnak megoldást Baróton. A közigazgatásilag Baróthoz tartozó faluba több út is vezet, egyiket az éppen zajló aszfaltozás miatt lezárták, a másik tengelytörő állapotán viszont nem tudnak javítani.

A baróti városvezetés kifejtette, hiábavaló legyalulni az utat, mert legfeljebb egy napig lesz járható, utána a nehézjárművek ismét tönkreteszik.

A köpeci keresztúttól Felsőrákosra vezető fő útszakasz aszfaltozásának a múlt hónap elején fogtak neki, így az le van zárva, a székelyszáldobosi keresztút felé, mint elhangzott, hidat javítanak, az az útszakasz is le van zárva, így gyakorlatilag csak az ún. technikai úton tudják elhagyni falujukat jelenleg a felsőrákosiak. Lázár-Kiss Barna polgármester a legutóbbi tanácsülésen azt mondta, tanácstalan a megoldást illetően, de azért az egyetlen járható út állapotán megpróbálnak javítani.

November elején, amikor kiderült, hogy végre Felsőrákos felé is aszfaltút épül, a baróti tanácsban történelminek nevezték ezt a pillanatot, ám most néhányan megjegyezték, lehet várni kellett volna a nagy kijelentéssel, mert a történelmi pillanat majd csak akkor következik be, amikor valóban be lesz fejezve az aszfaltozás a falu felé, és az út minőségével mindenki meg lesz elégedve. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.