Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jelentkezett a kolozsvári ultrák sepsiszentgyörgyi áldozata

Jelentkezett a kolozsvári ultrák sepsiszentgyörgyi áldozata Kovászna megye

A rendőrség azonosította a vasárnap a sepsiszentgyörgyi Oltmező utcában történt bántalmazás elkövetőjét, és büntetőeljárást indítottak az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés

Antal Árpád polgármester hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott felhívására jelentkezett az a személy, akit vasárnap délután, a Sepsi OSK és a Kolozsvári U bajnoki mérkőzése előtt az Oltmező utcában, a Kaufland áruház közelében vendégszurkolók bántalmaztak.

„A férfi velem vette fel a kapcsolatot, majd egyeztettem a rendőrség képviselőivel, akik arról tájékoztattak, hogy nyomozást indítottak. Értesüléseim szerint azonosították az elkövetőt, további kivizsgálást folytatnak, valamint büntetőeljárást is indítottak testi sértés és rongálás miatt. Fontos, hogy ilyen helyzetekben azonnal hívjuk az 112-es segélyhívó számot, hogy az illetékes hatóságok mielőbb be tudjanak avatkozni” – nyilatkozta az elöljáró.

A bántalmazott férfi elmondása szerint ő nem szurkolóként volt jelen a tett helyszínén, hanem vásárolni indult, majd a bevásárlóközpont közelében megszólította a vendégszurkolókat, amiért azok szemetet dobtak a földre. A szurkolók azonban visszavágtak, szóváltás alakult ki, amely tettlegességig fajult.

Fotó: Pinti Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2024. február 28., 12:05
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Árpi a jereváni rádió szintjére süllyedt. Nem Volga, hanem bicikli. Kampányol szegény, pedig megnyeri, jó ez Szentgyörgy mezővárosnak.

 • User
  Dátum: 2024. február 28., 12:40
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Antal Árpád úgy van Sepsivel, mint Mikszáth Fogarassal. Ha a csízmáját küldi úgy is megnyeri.De előbb , utóbb jön a román világ mint Fogarason. Csak ídő kérdése. Akkor majd a Mikóból Negru Voda
  lesz. A magyarok fogynak Sepsin, még Antal Árpád uralkodása alatt is.