Felhívás!

Javítás házilag

Javítás házilag Kovászna megye

A szentgyörgyi városvezetés a helyi tanács elé terjeszti azon javaslatát, amely szerint kisebb városi karbantartási munkálatokra specializálódott saját vállalkozást hozna létre. Egy ilyen saját cég létrehozására a módosult közbeszerzési törvény nyújt lehetőséget.

Antal Árpád András polgármester tegnapi sajtótájékoztatóján elmondta, cégük előreláthatólag 2018 tavaszára lesz üzemképes, és minimum 30, legfeljebb 50 szakképzett és szakképzetlen helyi munkaerőt foglalkoztat majd. A cég helyben megoldaná az útfestéssel, foltozással és repedéssel, besüllyedt aknafedők szintre hozásával, tömbházak előtti bevezető sétányok, járdák, lépcsők felújításával és a patakmeder-takarítással kapcsolatos munkálatokat.

Antal hozzátette, egy ilyen cég létrehozására azért van nagy igény és még nagyobb szükség, mert így az apróbb, de a városlakók életét megkeserítő munkálatokat helyileg, gyorsan és hatékonyan meg tudják oldani, nem függve a közbeszerzést megnyerő, megyén kívüli cégektől. A tájékoztatón elhangzott: a Gyöngyvirág és a Testvériség utcára rákerült az első aszfaltréteg, a Kós Károlyban folytatódnak az alapozási munkálatok, a Váradi utca felső felében körülbelül 10 napi közművesítési munka van hátra. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. június 23., 17:36
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Szep! De akkor egy rakas epito ceget miert kellett megszuntetni.Azota a szakemberek mar reg euroban, fontban kapjak valahol a fizetesuket.Minden munkalatot mas megyeiek vegeznek minalunk.Ugy latszik Kovaszna megyeben csupa ketbalkezes szakik leteztek.Vagy inkabb masrol lenne szo?