Felhívás!

Ismét felzúgtak a motorok

Ismét felzúgtak a motorok Kovászna megye

Június 22-én, szombaton ismét motorbiciklik zúgásától volt hangos Barót főtere. Az erdővidéki Turul Motorosok klub szervezésében immár a 16. alkalommal adtak találkát itt egymásnak a kétkerekű járgányok szerelmesei.

Gergely László, az erdővidéki klub vezetője lapunknak elmondta, a találkozó, melyet a baróti gyülekező után idén is Setétpatakon, a Hatod-hágó aljában tartottak, jó hangulatban, rendben zajlott, versenyekkel, vetélkedőkkel és kon­certekkel.

A motorosokat a Deep Height és a Take Me to the Sunrise elnevezésű baróti zenekarok szórakoztatták, a kis Bogyor Dani gitáron játszott nekik, közben Turul-módra babgulyást főztek, díjazták a veterán motorok tulajdonosait, közöttük a baróti Hoffmann Attilát, Vajda Györgyöt és Hermann Lászlót. Lassúsági versenyt és egyéb vetélkedőket is szerveztek, melyekkel céljuk egyebek mellett az is, hogy a fiatalabb motorosokkal is megszerettessék a találkozók hangulatát, ösztönözzék őket a barátság, a motorosok közötti kapcsolatok fenntartására. Az elnök lapunk hasábjain köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik anyagilag is segítették az idei találkozó létrejöttét. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.