Hirdetés
Hirdetés

Ismeri a község gondjait

Ismeri a község gondjait Kovászna megye

Az Erdélyi Magyar Szövetség baróti székházában csütörtök délután a szövetség megyei elnökének, valamint erdővidéki vezetőinek jelenlétében mutatta be választási programját Gyárfás Éva nagyajtai polgármesterjelölt.

Gyárfás Éva 1964-ben született Nagyajtán, dolgozott könyvelőként, helyettesítő pedagógusként, és külföldön is tapasztalatot szerzett adminisztrátori munkakörben.

Hirdetés
Hirdetés

Elképzeléseit három kategóriába sorolva azt mondta, elöljáróként elsősorban majd a helybéli emberek egészségéért és megélhetésük biztosításáért fog síkra szállni, ugyanakkor az oktatás helyzetének javítását is megcélozná, de változtatna a begyepesedett, elutasító hivatali mentalitáson, magatartáson is.

Gyárfás Éva egy olyan polgármesterjelölt benyomását keltette, aki érzi és átlátja falujának gondjait, kezdve a hátrányos helyzetű emberekétől az oktatás, a fiatalok, idősek problémáin át egészen az általános erdővidéki faluképre ma általában jellemző gondozatlan állapotokig, melyen javítani, mint hangoztatta, csak összefogással, céltudatossággal lehet. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások