Hirdetés
Hirdetés

Idén is keresik a legembereket

Idén is keresik a legembereket Kovászna megye

Idén is keresi Sepsiszentgyörgy legembereit a Spark English Club két munkatársa, akik két éve indították el a kezdeményezést, és díjazták a legkedvesebb, legodaadóbb, legudvariasabb személyeket, akik a szolgáltatóiparban dolgoznak. A cél az, hogy észrevegyük azokat, akik megszépítik mindennapjainkat.

Hirdetés
Hirdetés

Fülöp Zsófia, az angolnyelv-klub munkatársa elmondta: tavaly és tavalyelőtt is sikerült megtalálni azokat a személyeket, akik kiemelkednek a hétköznapokból, és – Máthé Katalinnal közösen – úgy gondolták, idén is meghirdetik a játékot. Mint mondta, fontos tudni, hogy ez nem verseny, hanem játék, melynek az a célja, hogy megmutassák azokat az embereket, akik kiszolgálnak bennünket nap mint nap, és mindezt odaadóan teszik.

– Ez egy gesztus, egy lehetőség értékelni, elismerni, dicsérni azokat, akik segítenek nekünk, és ezáltal jó visszamosolyogni rájuk. A játék Facebookon zajlik, és jó látni, ahogyan méltatnak egy-egy eladót vagy taxisofőrt, és leírnak történeteket róla, amiért megérdemli az elismerést – mondta. Az elismerés ez esetben egy oklevél, ami végtelenül hálás dolog, ugyanis azok, akik eddig megkapták, meglepődve vették tudomásul, hogy a közösség elismeri munkájukat, értékeli kedvességüket. Egyébként az utórengése a játéknak nagyobb volt, mint maga a felhívás, sokan utána csatlakoztak és osztottak meg fényképeket kedvenc pincérjükről, elárusítójukról vagy taxisofőrjükről, sőt a nyerteseknek heteken át gratuláltak a vásárlók, és csak azért jártak be egy-egy helyre, hogy elismerő köszönetet mondjanak.

Játszani, jelölni Facebookon lehet a Spark English Club oldalán, ahol a bejegyzés alá kell írni annak a nevét, aki a résztvevők szerint megérdemli az elismerő diplomát. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük