Felhívás!

RÖVIDEN

RÖVIDEN Kovászna megye

Medvetetemet találtak Zágonban
Hétfőn a Kovászna megyei rendőrség munkatársai telefonon értesítették a környezetvédelmi őrséget, hogy egy Zágon község területén fekvő vadászterületen medve teteme fekszik. A helyszínre kiszállva a hatóságok megállapították, hogy a nagyvad idős korára való tekintettel természetes halált halt. Az állat tetemét egy szakcéghez szállították elhamvasztásra – közölte a környezetvédelmi őrség. (fá) 

Halálos késelés
Harmincnapos előzetes letartóztatásba került egy árapataki férfi, aki a hétvégén halálosan megkéselt egy másik helybéli fiatalt – számolt be a We Radio. Cosmin Andraș ügyészségi szóvivő elmondta, az eset pénteken történt, a támadót azonosították, a bíróság pedig elrendelte az előzetes letartóztatását. A szóvivő nem tudott további részletekkel szolgálni a gyilkosság körülményeiről. A rendőrség vizsgálatot indított, a nyomozást a Kovászna megyei ügyészség irányítja. (fá)

Ritkuló állások
Ismét kevesebb állást hirdetnek Kovászna megyében, most 200 helyre lehet jelentkezni. Egészségügyi asszisztenst 19-et várnak a megyei kórházba, a feltételek és a vizsgák időpontjai az egészségügyi intézmény honlapján tekinthetők meg, de orvosok számára is van hely. A kereskedelemben árufeltöltőket, pénztárosokat, különböző részlegekre munkatársakat keresnek, feltétel a kereskedelmi végzettség, a tapasztalat előnyt jelent. Mintegy 30 szakképzetlen munkást a konfekcióiparba keresnek, csomagológyárakba és építkezésekre is; szakképesítéssel ácsot, asztalost, hegesztőt, kőművest alkalmaz egy-egy cég. Szállításba autóvezetőket, árukihordókat, futárokat alkalmaznának, biztonsági őröknek szintén kerül néhány állás. A meghirdetett munkahelyek nagy része Kovászna megyében van, de brassói és Maros megyei (vámosgálfalvi) cégek is keresnek munkaerőt Háromszékről. Az állásokról érdeklődni a 0267.312.157-es telefonszámon lehet. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások