Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hogy ne unatkozzunk a buszmegállókban

Hogy ne unatkozzunk a buszmegállókban Kovászna megye

Elkezdte projektjei megvalósítását a Sepsiszentgyörgyi Waldorf közösség, elnyerve a Com’on Sepsi támogatását is. Elsőként a lélekerősítő ugróiskolákat festették fel a város különböző pontjaira.

Hirdetés
Hirdetés

Az önerősítő szavakkal ellátott, kétnyelvű, színes ugróiskolákat a sepsiszentgyörgyi buszmegállókba festették a gyerekek nagy örömére. A kezdeményezők célja a helyi közösség érzelmi fejlesztése és az emberi kapcsolatok támogatása, boldogságfokozó játékkal, minden korosztály számára. Az ugróiskola válaszai a milyen vagyok kérdésre felelnek: szeretve, áldott, hálás, fontos, békés, megbocsátó, bátor, érdeklődő, elfogadó. A kezdeményezés keretében különböző szórakoztató játékokat találnak ki, hogy a buszra várás csendességét pozitív gondolatokkal, játékkal töltsék a városlakók.

– Tervünk, hogy a Waldorf közösség társasjátékokat találjon ki az ugróiskolákra, ezáltal is játékra ösztönözve Sepsiszentgyörgy lakosait – mondták a kezdeményezők.

Céljuk – lehetőleg már jövőre – ezt a projektet plakátokkal bővíteni a buszmegállók reklámfelületein, valamint különböző társasjátékok bevezetése.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások