Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hatalmas baleset Aldobolynál – cikkünk frissült

Hatalmas baleset Aldobolynál – cikkünk frissült Kovászna megye

Hatan sérültek meg az Aldobolynál történt közúti balesetben január 8-án, vasárnap délután. A helyszínelés idejére a 112-es megyei út érintett szakaszát lezárták, két óra múlva már fel is szabadították.

A Kovászna megyei rendőrség 14.30-kor kapott értesítést a közúti balesetről. A közlemény szerint a balesetben három autó ütközött, és öt személy sérült meg, akiket a sepsiszentgyörgyi sürgősségi kórházba szállítottak ellátásra.

A megyei sürgősségi felügyelőség közleménye szerint hét személy volt érintett a balestben, hármat kellett kiszabadítani az autóroncsok közül. A helyzet súlyossága miatt Brassóból kértek a SMURD-helikopter segítségét, amely még azelőtt megérkezett, hogy a harmadik sérültet is kivágták az autóroncsból. Öt személyt a megyei sürgősségi kórházba szállítottak, a súlyos sérültet pedig Brassóba vitte a SMURD-helikopter, egy másik érintett nem kért orvosi ellátást.

Újabb fejlemények 

A rendőrség a helyszínelés befejezése után a következőket közölte: az egyik autót egy 45 éves férfi, a másikat pedig egy 54 éves férfi vezette. Az ütközésben mindketten megsérültek, ahogyan egy 43 éves nő, egy 14, egy 16 éves és egy 3 éves kiskorú is. A balesetben érintett harmadik autóban csak anyagi kár keletkezett, amit az ütközés során leszakadó autóalkatrészek okoztak. 

Fotó: Kovászna megyei sürgősségi felügyelőség

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások