Felhívás!

Három kutya talált gazdára

Három kutya talált gazdára Kovászna megye

Több mint hatvan személy látogatott ki szombaton a szépmezői kutyamenhelyen tartott nyílt napra, és pár szerencsés ebet örökbe is fogadtak. Lapunk egy szimpatikus kutyussal gyarapodó családdal is szóba elegyedett.

Szombaton a szépmezői kutyamenhely vezetősége, a sepsiszentgyörgyi gazdátlan ebek védelmét felvállaló Amy Egyesülettel közösen szervezett nyílt napot. Ezen több mint hatvan személy vett részt, és végül három kutyusnak került gazda: ennyit fogadtak örökbe aznap, illetve egyet „lefoglaltak” – tájékoztattak a szervezők.

Lapunk Bordás Attilával, és Pásztor Csillával beszélgetett, akik öt és fél éves kisfiukkal közösen választottak ki örökbefogadásra egy szelíd szemű, csoki színű féléves kutyust.

– Csoki – mert már nevet is kapott az új kedvencünk – nem az első, utcáról befogadott kutyánk. Volt pillanat, amikor azon gondolkodtunk, hogy fajtatiszta ebet vásárolnánk, de folyton csak az járt a fejünkben, hogy miért ne mentsük meg egy utcára kidobott lelket. Mivel otthon már van kutyusunk, ezért fontos szempont volt a választásnál, hogy fiatal, barátságos legyen az új kedvenc – avatott be a család döntésük hátterébe.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.