Hirdetés
Hirdetés

Halálos baleset Előpatak közelében

Halálos baleset Előpatak közelében Kovászna megye

Szerda délben fél 1 körül értesítették a rendőrséget, hogy a 13E országút Sepsiszentgyörgy és Előpatak közötti szakaszán közúti baleset történt. Két személygépkocsi ütközött össze, egy személy életét vesztette, további hárman megsérültek.

Hirdetés
Hirdetés

Az első helyszíni vizsgálatok alapján a rendőrök megállapították, hogy egy 46 éves férfi által vezetett személygépkocsi ütközött egy másik autóval, amelynek volánjánál egy 58 éves férfi ült.

Az ütközés nyomán az egyik autó utasa, egy 62 éves nő életét vesztette. Az 58 éves járművezető és egy 68 éves férfi súlyosan megsérült, míg a 46 éves sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett.

A sofőröket megszondáztatták, a teszt eredménye mindkettejük esetében negatív lett.

Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés, illetve gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával folyik nyomozás. 

A helyszínre a Kovászna megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) munkatársai egy feszítővágóval ellátott egységgel, egy több sérült szállítására alkalmas járművel, valamint három mentőautóval vonultak ki.

Három személyt a tűzoltóknak kellett kiszabadítani az összeroncsolódott járművekből, egyiküket, egy 60 év körüli asszonyt nem sikerült újraéleszteni. A másik három áldozatot kórházba szállították kivizsgálás céljából.

(IPJ Covasna, ISU Covasna)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük