Felhívás!

Formanyomtatvány nélkül látogatható

Formanyomtatvány nélkül látogatható Kovászna megye

Az eddig lezárt szépmezői kutyamenhely is megnyitotta kapuit az örökbefogadók, önkéntesek előtt. Több olvasónk ennek kapcsán arra volt kíváncsi, szükséges-e formanyomtatványt kitölteni, ha elhagyják Sepsiszentgyörgy területét, és kutyát sétáltatni vagy éppen örökbe fogadni mennek Szépmezőre. Az illetékeseket kérdeztük.

A menhelyen az oltott, chippel ellátott és ivartalanított kutyákat mindössze személyi igazolvánnyal, ingyenesen lehet örökbe fogadni, továbbá a ketrecbe zárt kutyákat bárki önkéntesen sétáltathatja a menhely udvarán: természetesen a látogatások a COVID–19-fertőzés megelőzését célzó óvintézkedések betartásával történnek, ezért előre egyeztetni kell a 0732.717.185-ös telefonszámon.

Radu Stroe, a megyei rendőrség szóvivője, de Czimbalmos-Kozma Csaba sepsiszentgyörgyi városgondnok is megerősítette: Szépmező a megyeszékhely közigazgatásába tartozik, így Sepsiszentgyörgy „szerves része”, nem szükséges semmiféle saját felelősségre megírt nyilatkozat, formanyomtatvány kitöltése annak, aki kilátogat a menhelyre. Hasonló a helyzet Szotyor, Kilyén települések esetében is, magyarázta Czimbalmos.

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.