Felhívás!

Forgalomkorlátozás lesz

Forgalomkorlátozás lesz Kovászna megye

A Székelyföldi Körverseny idei harmadik szakaszát kizárólag Kovászna megyében rendezik meg, a rajt és a cél Sepsiszentgyörgyön lesz.

A harmadik szakaszra augusztus 6-án, pénteken kerül sor, amikor a kerékpárosok a Sepsiszentgyörgy, Málnás, Sepsibükszád, Bálványosfürdő, Kézdivásárhely, Kovászna, Réty, Sepsiszentgyörgy útvonalon haladnak végig.

A versenyre való tekintettel több forgalomkorlátozás is lesz Sepsiszentgyörgyön az alábbiak szerint:

– 12–13 óra között tilos lesz közlekedni a Szabadság utcában a Kórház utca és az Erzsébet park sarka közötti szakaszon, valamint a Gróf Mikó Imre utcában a park sarkától a Gödri Ferenc utcával való kereszteződésig.

– 14–17 óra között tilos lesz közlekedni az 1918. december 1. utcában (a polgármesteri hivatal környékén), a Csíki utcával való kereszteződésétől a Kossuth Lajos utcával való kereszteződéséig.

A kerékpárosok 12:45-kor indulnak a Lábasház elől, majd rajban haladnak végig a Gróf Mikó Imre utcán, az 1918. december 1. utcán, a Lidl üzlet mellett, az Oltmező utcán, ezt követően a verseny hivatalos startjára a város csíkszeredai kijáratánál kerül sor.

Sepsiszentgyörgyre várhatóan 15:45–16 óra körül érkeznek a kerékpárosok Szépmező felől, amikor végighaladnak az Építők, a Păiuș David hadnagy, az 1918. december 1. utcán, megérkezve a városháza épülete elé.

A kerékpárverseny szervezői arra kérik a lakosokat és a járművezetőket, hogy az esemény zavartalan lebonyolítása és az esetleges balesetek elkerülése érdekében tartsák tiszteletben az önkéntesek és a rendfenntartók jelzéseit a teljes útvonalon.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.