Hirdetés
Hirdetés

Foglalkozások a Tanulók Házában – frissítve!

Foglalkozások a Tanulók Házában – frissítve! Kovászna megye

Megkezdődtek a tevékenységek a sepsiszentgyörgyi Tanulók Házában, de szeptember 30-ig még lehet iratkozni az ingyenes köri foglalkozásokra. Ugyanúgy a megye más városában is várják a jelentkező gyerekeket.

A sepsiszentgyörgyi Tanulók Házában 19 foglalkozásra lehet jelentkezni: moderntánc, néptánc, könnyűzene, környezetvédelem, tájfutás, repülőmodellezés, gokart, elektronika, animáció, fotó-videó, angol civilizáció és kultúra, ügyes kezek, asztalitenisz, sí, úszás, kézműves foglalkozások, gyöngyfűzés, újságírás és újságírás-informatika. A sakk-körre egyelőre még keresik a tanárt.

A kézdivásárhelyi Tanulók Házában modellezni is lehet

Kovásznán moderntánc-, faragászat-, fantáziaműhely- és kézműveskedő, Baróton moderntánc-, informatika-, gokart-, asztalitenisz-, kézműveskedő és bábkészítő körök működnek. Kézdivásárhelyen fúvószene, ötőshangszerek, mazsorettkedés, ritmikus torna,  modellezés és alpesi sí–ninja közül választhatnak az érdeklődő diákok, míg Bodzafordulón informatika, asztaltenisz, sí–carling, modern és néptánc, valamint könnyűzene szerepel a kínálatban.

Hirdetés
Hirdetés

A köri tevékenységeket azoknak ajánlják, akik szeretnék barátok között, hasznosan eltölteni szabadidejüket, fejleszteni kreativitásukat és személyiségüket, gyarapítani tudásukat. A megyében eddig közel 3000 diák iratkozott be valamelyik foglalkozásra, több mint egyharmaduk a megyeszékhelyi intézmény tevékenységein vesz részt. Kézdivásárhelyen ezen a hétem mg lehet iratkozni ide   kattintva, a megnyitót pénteken 17 órától tartják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük