Felhívás!

Felújították a rendelőt is

Felújították a rendelőt is Kovászna megye

Jó hír, hogy miután váratlanul háziorvos nélkül maradt Mikóújfalu, viszonylag rövid időn belül sikerült újabb szakembert keríteni a távozó fehérköpenyes he­lyére.

Demeter Ferenc, Mikóújfalu polgármestere elmondta, a sepsiszentgyörgyi dr. Ördög Éva személyében találták meg a teleülés új háziorvosát.

– Dr. Ördög szeptember elsejétől munkapontot nyit a településen, és heti 2 alkalommal rendel majd. Ezen kívül szeretnénk egy közösségi asszisztenst is a településre, aki a doktornőnek segítene, illetve a betegeket ápolná a rendeléseken kívül – magyarázta az elöljáró, elújságolva azt is, hogy felújították az orvosi rendelő, de a helyi gyógyszertár fűtésrendszerét is.

További jó hírként arról számolt be, hogy a településre megérkezett a tűzoltótoronnyal felszerelt, 5 ezer literes szivattyú is, amit ki is próbáltak, és nagyon jól működik. Szerencsére eddig még nem kellett bevetni.

A sportolni vágyókról sem feledkeztek meg a településvezetők, a helyi tanács már megszavazta, és a tervek szerint még szeptember végéig elkészülne egy műfüves minifocipálya.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.