Felhívás!

Feltörték a Diákboltot

Feltörték a Diákboltot Kovászna megye

Tegnap reggel 7 órakor riasztották a megyei rendőrséget, miután a sepsiszentgyörgyi Diákbolt alkalmazottja munkába menet észrevette, hogy felfeszítették az üzlet bejárati ajtaját. Több mint tíz évvel ezelőtt már egyszer betörtek ugyanide.

Akárcsak néhány évvel ezelőtt, megint a városközpont kellős közepén feszítették fel az üzlet bejárati ajtaját. Reggel a helyszínen a Diákbolt alkalmazottja lapunk érdeklődésére elmondta, be sem ment, hanem azonnal riasztotta a 112-es sürgősségi hívószámon az egyenruhásokat, amikor meglátta, hogy az ajtó fel van feszítve. Legutóbb 2008-ban törtek be ugyanide: „Sohasem hagyok pénzt az üzletben, 2008-ban is dobozokba összerakott könyveket loptak el válogatás nélkül, ami elöl volt, azt vitték. Most még nem tudjuk, mit loptak el” – nyilatkozta az eladó.

A megyei rendőrség tegnap délutáni beszámolója szerint ezúttal semmit nem loptak el, ugyanis amikor az ajtót felfeszítették, beindult a riasztó, a tettesek pedig kereket oldottak, még mielőtt felpakolhattak volna. Az ügyben lopási kísérlet vádjával zajlik a nyomozás.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások