Felhívás!

Félni izgalmas

Félni izgalmas Kovászna megye

Mintha szociológiai kísérlet alanyai lennénk, vagy hollywoodi filmrendezői vénáját próbálgatná valaki, de fura jelenségek tanúi vagyunk mostanság Háromszéken. Az üres „bombagyanús” táska után emberrablás borzolta a hét elején a szentgyörgyiek kedélyét, akik hiszik is, meg nem is, hogy nálunk ilyen megtörténhet.

Természetesen „megbízható forrásokra”, illetve komoly embe­rekre hivatkozva röppentette fel valaki a sztorit, s bár a világhálón a jó hírek is gyorsan terjednek, de az álhírek kétszeres sebességgel. Utcáról, társai mellől elrabolt tini lányról szólt a hír, tudni lehetett, hogy a Mikes Kelemen Líceum bentlakásából való, de a Berde Áron-szakiskola diákja, egy szülő maga értesítette az igazgatót az esetről még vasárnap este – aki azon nyomban megszámolta a bentlakókat, és egy igazolt hiányzó kivételével mindenkit a helyén talált.
Ettől függetlenül természetesen a rendőrségnél is érdeklődtünk, kaptak-e bejelentés emberrablásról vagy eltűnésről, de nem, nincsen, erősítette meg a rendőrségi szóvivő. Tekintve, hogy nagyon sok ember felkapta a fejét a hírre, és pánikhangulat is kezdett kialakulni, főleg a lányos anyákban, azért utánajártak az ügynek, de annak valóságalapját nem találták. Vagyis kacsa, kamu, mese, nevezzük bárminek. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.