Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Felkészül a kézdi kórház

Felkészül a kézdi kórház Kovászna megye

Nem a legbiztatóbbak a háromszéki vírusos megbetegedéssel kapcsolatos fejlemények: olyannyira, hogy a kézdivásárhelyi kórház is felkészült a fertőzöttek fogadására, mert úgy tűnik, hogy szükség lesz rá támaszkórházként.

Hirdetés
Hirdetés

A tegnap olyan hír futott be szerkesztőségünkbe, hogy kiürítik a kézdivásárhelyi kórházat, hogy COVID-támaszkórház legyen. Canea-Kocsis András kórházmene-dzser telefonos megkeresésünkre elmondta: az intézmény valóban készül a koronavírusosok fogadására, de nincs szó arról, hogy más betegeket ne fogadnának. „Úgy tűnik, hogy a megyeszékhelyi kórháznak segítség kell, elég sok kezdett lenni a kézdivásárhelyi vírusos eset is. Nekünk pedig muszáj készülnünk az ellátásukra” – mondotta. Hozzátette: a belgyógyászat épületét készítik elő, a sebészet ugyanis le van zárva, hiszen teljes körű felújítás van tervbe véve.

Nem hivatalos forrásokból úgy értesültünk: kézdivásárhelyi esetek mellett más felsőháromszéki településeken, többek között Kézdiszentléleken és Kézdialmásban is vannak vírusos fertőzöttek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. augusztus 7., 10:04
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Hat igen, remhirek terjesztese , gratulalok!
  Fizetett media , nem azert vagytok fizetve hogy valos dolgokat megirjatok , hanem hogy az emberekbe a felelmet , az ijedseget beleverjetek!
  Gratula
  Nem fogok nevtelen lenni.

  Szabo Ervin

 • User
  Dátum: 2020. augusztus 7., 10:40
  ÉRTÉKELÉS: -9

  igazgato ur, minden szep es minden jo, de nem tudom azt megerteni hogy az elso,, nekifutamodas,, utan minden reszleg megkapta a COVID penzt, de a belgyogyaszat nem. Ugy nez ki nekik csak a munka jar.

 • User
  Dátum: 2020. augusztus 7., 13:41
  ÉRTÉKELÉS: 21

  Ne iteljetek az orvosokat es az egeszsegugyet,amikor sajat borotokon tapasztaljatok akkor majd halasak lesztek nekik,en sok erot ,egeszseget es kitartast kivanok minden egeszsegugybe dolgozonak es koszonom hogy segitettek nekem!😘

  • User
   Dátum: 2020. augusztus 7., 22:08
   ÉRTÉKELÉS: 3

   nem itelek el senkit de erdeklodni szeretnek ha nincs gyogymod akkor milyen kezelest kapott szakacs janosnak hivnak es varom valaszat koszonom szepenn es sok egesszeget