Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fejbe lőtte magát

Fejbe lőtte magát Kovászna megye

Január 28-án, csütörtökön a baróti rendőrség épületében a jelek szerint öngyilkosságot követett el egy 24 éves rendőr, akire kollégái a rendőrség épületének egyik szobájában lőtt fejsebbel találtak rá.

Hirdetés
Hirdetés

A szerkesztőségünkhöz érkezett rendőrségi közlemény szerint a fiatal rendőr még élt, amikor társai megtalálták, így ellátásához mentőt hívtak. Először azt közölték, hogy súlyos, kómás állapotban utalták kórházba, később viszont azzal egészítették ki a közleményt, hogy a rendőr a kórházban meghalt. Mi úgy értesültünk, hogy a fiatalembert rohammentővel akarták Marosvásárhelyre szállítani, ám a mentősök útközben már hiába próbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel, így visszaszállították Barótra. A rendőrségi közleményben az áll, hogy „sajnálattal közöljük, hogy a rendőr a kórházban elhunyt. Együttérzésünket fejezzük ki családjának.”

A barótiak is meghökkenve állnak a tragédia előtt. Lapunk érdeklődésére kiderült, hogy a fiatalt már kiskora óta sokan ismerték, és nem is gondolták volna, hogy olyan komoly problémái lehetnek, olyan súlyos gondokkal küszködhet, amelyek miatt öngyilkosságra adná fejét. Az elhunyt édesapja is rendőrként munkálkodott, amíg betegség miatt nem nyugalmazták, illetve édesanyja is betegeskedik. A megkérdezettek elmondták, tisztelettel gondolnak az elhunyt fiatalra, nem volt iszákos, nem lehet rosszat mondani rá.

Az elhunyt 2019-től volt a Kovászna megyei rendőrség alkalmazásában, miután elvégezte a rendőrképző iskolát. Az eset pontos körülményeinek kivizsgálását az ügyészség még folytatja, de a rendőrségi közlemény leszögezi: az első jelekből ítélve öngyilkosság történt. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. január 29., 10:43
  ÉRTÉKELÉS: 27

  Sajnos 3 órán át várták a rohammentőket meg a marosi helikoptert!3 órán át küzdött az életért és feladata a küzdelmet!A Brassói rohammentősök a baleset után 3 és fél órára érkeztek meg,mikorra a beteg már halott volt!Ez a Romániai egészségügy!Gratulálok nekik!

 • User
  Dátum: 2021. január 29., 10:39
  ÉRTÉKELÉS: 39

  Rengeteg rosszindulatú kommentet olvastam. Szegény gyerek, ő csak egy áldozat volt. Az első ilyen megnyilvánulása figyelemeztető kellett volna legyen a szüleinek. Kezeltetni kellett volna, nem pedig erőltetni és titkolózni.

  • User
   Dátum: 2021. január 29., 12:52
   ÉRTÉKELÉS: -10

   Elképesztő, hogy mekkora méreteket ölt a rendőrgyűlölet egyesekben. Ő is csak egy ember volt, aki, sajnos egy eléggé vitatott családból származik és ennek lett az áldozata.

 • User
  Dátum: 2021. január 29., 20:06
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Nagyon sajnálunk Robika erősseb kelet volna légy ,nemszabadott volna ilyen szörnyű halált válasz.Nyugodjál békében ,te nemvoltál hibás !