Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„Ez egy csoda!”

„Ez egy csoda!” Kovászna megye

Szombaton tartotta a csíkszentsimoni Csíki Sör manufaktúra az egész nyáron zajló Nagy Nyereményjáték zárásának egész napos rendezvényét, amelynek egyik nyertese a kézdiszárazpataki Csurulya Éva, aki jövőbeli tulajdonosa lett egy méregdrága Lexus NX gépjárműnek.

„Én még mindig nem hiszem el, hogy nyertem. Nem is akartam maradni a tombolahúzáson, mert nagy volt a tömeg, és az unokák is velünk voltak, de a lányom férje ragaszkodott ahhoz, hogy maradjunk, így belementem. Amikor kiolvasták a nevemet, sírni kezdtem, nem hittem a saját fülemnek. Ez egy csoda az éle­tünk­ben” – mesélte élményét az 50 esztendős asszony. Hozzáfűzte, a nyereményautót szerdán kell elhozzák a csíkszentsimoni polgármesteri hivataltól.

Hirdetés
Hirdetés

Csurulya Évának két lánya van, pékséget és egy helyi kisüzletet működtetnek családi vállalkozásként. Azt is megtudtuk, hogy sok balszerencse érte az utóbbi időben, balesetük volt, és a pékségük is leégett, de sosem adták fel a reményt, így úgy vélik, az élet ezzel az ajándékkal kárpótolta.

– A vejem gyűjtötte a kupakokat, először még haragudtam is rá, mert annyira beleélte magát, megérezte, hogy van, amiért. Most már hálás vagyok neki – mondta Csurulya Éva.

A család egyelőre megtartja az autót, majd a jövőben eldöntik, hogy mi lesz a sorsa. Csurulya Évának nincs hajtási jogosítványa ugyan, de a férjének és lányainak is van, így majd közösen használják az autót.

Tamás Réka

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások