Felhívás!

Év otthona díjakat osztottak

Év otthona díjakat osztottak Kovászna megye

A tegnapi, rendkívüli kovásznai tanácsülésen a testület nevében Gyerő József polgármester és Jeszenovics Róbert Károly alpolgármester átadták a 2019-es Tiszta udvar, rendes ház-díjakat, az azokat kiérdemlő lakosoknak.

Az idei legszebb porta vetélkedőre, a lakóház kategóriában ketten neveztek be, közülük első helyezést és a vele járó ezerlejes pénzjutalmat a kovásznai Justinian Teculescu utcában lakó Bakk M. Ella kapta. Második díjban részesült, és nyolcszáz lejes pénzjutalmat kapott a csomakőrösi Árpád utcai Dancs Anna.

A tömbházlakás csoportba is két család (személy) nevezett be. Első helyezést és hatezer lejes pénzjutalmat kapott a kovásznai Fenyvesek utcájában lakó Stanica Irinia Mihaela, második lett, és háromezer lejben részesült a kovásznai Iskola utcában lakó Tankó Árpád és Tankó Erzsébet. Az anyagiakat célirányosan a portájuk, lakások karbantartására, szépítésére fordíthatják a nyertesek. A pénzjutalom mellett a győztesek a házoldalára függeszthető Év háza feliratú plakettet kaptak.

Gyerő József polgármester elmondta: a testület azért tartja fontosnak ezen díj kiosztását, mert ezáltal igyekeznek jutalmazni azokat a lakókat, akik hozzájárulnak a város arcképének szépítéséhez.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. október 11., 15:40
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Mi ertelme ha csak ketto nevez be ?????? Es miert kell benevezni. Valasszon a varosgazda bejarassal. Legalabb latja hogy melyik utcaban hol vannak olyan bajok, gondok amit esetlegesen nem reklamal senki de egy varosmanagment kellene tudja, orvosolja…