Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Év eleji álláskínálat

Év eleji álláskínálat Kovászna megye

Valamivel több állást hirdettek meg év elejére a Kovászna Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökségnél, mint tavaly év végén, de azok száma továbbra is kevesebb, mint egy évvel korábban.

Hirdetés
Hirdetés

Az ügynökség kimutatása szerint jelenleg 257 munkahelyet kínálnak különböző háromszéki cégek, a legtöbbet a kereskedelemben (25) és az egészségügyben (15). Számos kisebb üzlet és nagyobb bevásárlóközpont keres kereskedelmi dolgozókat, pénztárosokat, árumozgatókat, az egészségügybe pedig nővérekre van leginkább szükség. Ugyanakkor 9 szakorvosi és 5 rezidens orvosi állást is hirdetnek.

Az őrző-védő szolgálatok is keresnek biztonsági őröket különböző üzletekbe, bankokba, jelentkezni középfokú végzettséggel és szakirányú tanfolyam elvégzésével lehet, de középfokú végzettséggel recepciósnak, termelésvezetőnek, referensnek is lehet jelentkezni. A konfekcióiparban most 10 szabad állás van, viszont több szakképzetlen munkás is próbálkozhat itt. Több, külföldi áruszállítással foglalkozó cég is hirdet munkahelyet profi sofőrök számára. Felsőfokú végzettséggel jogtanácsost, grafikusokat, dizájnereket, logisztikai szakembereket keresnek. Az állásokról érdeklődni a járványhelyzetre való tekintettel a 0267.312.157-es telefonszámon lehet. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. január 13., 10:38
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Miert kinalnak reszmunkaidos allasokat is,hisz sokann vagyunk olyanok akik torvenyszeruen 4-orat dolgozhatnank de legalabb is Kezdivasarhely kornyeken ilyen nem letezik.Pedig tudomasom szerint a 3-as kategoriaba levo beteg nyugdijas utan meg penz tamogatas is jar az alkalmazonak az allamtol!!!!!