Felhívás!

Esti kivilágítás a futópályán

Esti kivilágítás a futópályán Kovászna megye

Bár még egyetlen munkanap sem telt el az évből, máris megoldódott a sepsiszentgyörgyi sportszeretők évtizedes álma: esti kivilágítást kapott a Szemerja negyedi stadion futópályája. Ennyit számít, hogy a sportbázis tulajdonosa nem valami ki tudja milyen „nemzeti érdekeket” tekint prioritásnak, hanem, csak figyel a polgárok igényeire.

Többszöri próbálkozás után a román kormány december 28-ai ülésén elfogadta, hogy a sepsiszentgyörgyi sportbázis átkerüljön a román állam és a sportminisztérium tulajdonából a sepsiszentgyörgyi önkormányzat tulajdonába. A sportbázis részét képezi a stadion, a Szabó Kati Sportcsarnok, a sportszálló és több mint négy hektár terület.

– Az RMDSZ, különösen Kelemen Hunor elnök támogatása nagyon sokat jelentett a politikai egyeztetések során, valamint Tánczos Barna segítsége a bukaresti ügyintézés kapcsán. Mindkettőjüknek köszönöm a sepsiszentgyörgyiek nevében – nyilatkozta Antal Árpád.

A megyeszékhelyi polgármester kifejtette: a legsürgősebb teendőik közé tartozik a futópálya megvilágítása (ez már megtörtént), a focipálya fűtésének megoldása, és tervezik egy korszerű tanuszoda építését is, illetve a fiatalok által igényelt gördeszka pályát.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. január 3., 12:21
  ÉRTÉKELÉS: 16

  Az ferdítés, hogy már megoldódott a futópálya világítása. Eddig is égtek a pálya két ellentétes sarkában elhelyezett oszlopon található égők, csak fel kellett kapcsolni őket. A kapcsoló az atlétikások öltözőjének külső falán található, rendszeresen futok, amint sötétedni kezdett bekapcsoltam mindig a világítást. Nem kellett hozzá kormányhatározat, megvalósítottam a a sepsiszentgyörgyi sportszeretők évtizedes álmát: az esti kivilágítást. Ha ez ezentúl az RMDSZ érdeme, akkor le az összes kalapokkal előttük. Megtanultak egy villanykapcsolót használni. A szerző is utánajárhatott volna ennek, végtére újságírói feladata lett volna. Ha figyelne a további igényekre akkor letakarítaná inkább a futópályát a hótól, eléggé kényelmetlen jégen futni.
  Visszataszító melldöngetés, seggnyalás.

  • User
   Dátum: 2019. január 3., 17:31
   ÉRTÉKELÉS: 6

   Az ezutáni villanyfogyasztást már mérik is, majd jön a számla . Mert nehogy valaki azt találja mondani,hogy az áramot a szentgyörgyi tanács ingyen fogja adni. Pályagondnokok sora, ilyen olyan takarítókat, ide egy lámpa,oda egy kerítés,amoda egy új belépőrendszer,és folytathatnám az ötletelést napestig . Ez soha ki nem fogyó aranybánya aminek a lényege hogy fizessen aki egészséges akar maradni, az egész sportkomplexus egy bevételi forrás lesz a szentgyörgyi tanácsnak amit a nép addig fizet míg belekoldul.

  • User
   Dátum: 2019. január 5., 10:26
   ÉRTÉKELÉS: 2

   Nem tudom mi vilagitott este, de reggel eddig sotet volt, az biztos. Most valoban eg ket oszlopon az ego, a palya azonos oldalan, nem ellentetes sarkain.

 • User
  Dátum: 2019. január 4., 2:12
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Miután valaki sikeresen felkapcsolt egy villanykapcsolót és ezzel sok szaladó álma megvalósult,a Kistadioni sport-komplexum-ról is kérnénk tisztelettel egy beszámolót,és az épülő új stadionról is. BUÉK !

 • User
  Dátum: 2019. január 4., 13:12
  ÉRTÉKELÉS: 2

  A szalado alma sose volt az a vilagitas, az volt a legkevesebb, csak ezek egyfolytaban azon apropoznak, mint vallamikor az allomas epuleti oran…Milyen aljas volt, mikor azt hoztak fel, amit Alibec mondott, hogy “Cei cu baraca aia”, ezzel tulajdonkeppen Dioszegit gyalaztak meg, aki mindent elkovetett, hogy ilyen allapotba hozza a stadiont.

  • User
   Dátum: 2019. január 4., 15:23
   ÉRTÉKELÉS: 0

   A szaladok sokat markoltak es keveset fogtak, hogy egy mondassal eljek, jodolgukban – mivel minden ami a lenyeg volt ingyen megkaptak de nekik, egyre tobb minden kellett mint esti vilagitas es hogy minden sajatjuk legyen. Na most megkaptatok, a tietek es ezutan mindenert fizetni fogtok,nem tetszett hogy az allambacsi ingyen fenntartotta nektek,most fizettek mint a katonatiszt ,mert nem vagytok eleg intelligensek, es atverhetok vagytok. A lajkolason,tapsikolason es a mantrazason kivul semmihez nem ertetek,naivok,tudatlanok vagytok,semminek nem neztek utanna nem keresitek semminek az okat nem gondolkoztok nem ,csak mentek amerre a csorda megy.

 • User
  Dátum: 2019. január 5., 14:52
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Akkor fel kell hivni telefonon es megkerni,hogy csereljek ki a kiegett kortet vagy irasba kell azt kerni plusz otven tamogatoval is alairattatni.