Felhívás!

EMSZ-kampányzáró

EMSZ-kampányzáró Kovászna megye

Az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) új arculattal jelentkezett, a tapasztaltak mellé odaállt az ifjúság, és elmondhatjuk, hogy az EMSZ a fiatalok pártja – hangoztatta fiataloktól körülvéve a tegnapi kampányzáró eseményen Bálint József, az EMSZ Kovászna megyei koordinátora.

Bálint elmondta: a 367 jelöltjük között 137 fiatal szerepel, sokan „remélhetően befutó helyen”. Hozzátette: az elmúlt hetekben kaptak „hideget és meleget”, de összességében egy „egészen emberséges” kampányon vannak túl.

– Mi tisztességes versenyt kértünk, ami kisebb kisiklásokkal sikerült is, és azt gondolom, hogy ebben az EMSZ jelöltjei példát mutattak – hangoztatta az elnök. Kifejtette: az EMSZ fiataljait példának állítják a többi fiatal elé, akik itthon vannak, és azok elé is, akiket meg tudnak győzni, hogy jöjjenek haza.

Ezt követően egy-egy mondatban foglalták össze célkitűzéseiket Tatár Imola környezetmérnök, közgazdász, sepsiszentgyörgyi, illetve Salamon Balázs (36) textilmérnök, esztelneki polgármesterjelölt, Csavar Kinga (25) szociológus, továbbá Boldizsár Zoltán kézdiszentkereszti, Csavar Attila (36) mezőgazdász esztelneki, Cserei László (24) torjai, Sorbán Kinga és Kolcza István sepsiszentgyörgyi helyitanácsos-jelöltek és Johann Taierling kézdivásárhelyi megyetanácsos-jelölt, listavezető. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások