Felhívás!

Elkel a kutyakaja

Elkel a kutyakaja Kovászna megye

A téli ünnepek előtt több adománygyűjtő akciót szerveznek megyeszerte, és vannak, akik a rászoruló családok mellett az állatokra is gondolnak. Ilyenkor megnő a menhelynek felajánlott adományok mennyisége.

A sepsiszentgyörgyi kóborkutya-menhely munkatársai egész évben szívesen fogadják az adományokat, az ünnepek közeledtével, a téli időszakban pedig még inkább örülnek a tápnak, amit az adományozóktól kapnak. Megkeresésünkre a menhely munkatársai elmondták: év közben is kapnak ajándékot, a téli ünnepek alatt pedig többen ajánlanak fel kutyatápot, konzervet. Az AMY – Gazdátlan Ebekért Egyesület munkatársai is fogadnak adományt, ők a magukra hagyott ebek élelmezését oldják meg ebből.

Mindkét helyen örömmel veszik a száraztápot és a konzervet – bármilyen mennyiségben –, de szükség van kölyöktápra is a gyenge, újszülött kutyusok számára. Emellett gyógyszereket, féreghajtót, immunerősítőket is fel lehet ajánlani, de az örökbefogadás népszerűsítésének is örülnek a menhely munkatársai. Az örökbefogadás ingyenes, a feltétel csupán annyi, hogy az örökbefogadó személy nagykorú legyen

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.