Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Elhúzódó parkfelújítás

Sepsiszentgyörgy önkormányzata azon dolgozik, hogy a megyeszékhely egyre zöldebb, élhetőbb várossá váljon, a cél eléréséhez azonban időre is szükség van.

Hirdetés
Hirdetés

Elkezdődött a szépmezői sporttelep kialakítása, alakul a belső városmag, halad az állomási tó felújítása, rendezik az 1918. december 1. és a Zefír utca kereszteződésénél lévő zöld területet, a Gödri Ferenc Általános Iskola szomszédságában korszerű közösségi teret létesítenek. Ez utóbbi kivitelezése azonban nem az eredeti határidőnek megfelelően alakul.

A Csíki negyedi leromlott park felújítása tavaly nyáron kezdődött és idén tavasszal kellett volna befejeződjön, de augusztusi terepszemlénk óta annyi történt, hogy a megújuló közösségi tér négy sarkánál, illetve a sétányok kereszteződésénél felszerelték a közvilágításhoz szükséges lámpatesteket, térfigyelő kamerákat telepítettek, továbbá a park közepén elhelyezték az ivókutat, ugyanakkor helyükre kerültek a biciklitartók és a szelektív gyűjtésre is alkalmas szemetesek. A park felújításából még hátravan a játszótéri elemek felszerelése, a zöldfelületek rendbetétele is.

Ezekre a munkálatokra azonban minden valószínűség szerint csak jövő tavasszal kerül sor. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások