Felhívás!

Dog Show Bodokon

Dog Show Bodokon Kovászna megye

Augusztus 20-21-én egy országos és két nemzetközi versenyjellegű kutyakiállításnak ad otthont Bodok községközpont sportpályája. A Kovászna Winner Dog Show elnevezést viselő rendezvénynek hagyománya van, ez lesz a hatodik kiírás.

A rangos esemény fő szervezője a Román Ebtenyésztő Szövetség háromszéki fiókszervezete. Idén is több mint háromszáz fajkutya jelenlétére lehet számítani.

A zsűri tíz versenycsoportban pontozza az ebeket, és lesz abszolút győztes is. A szervezők 380 lejről 300 lejre csökkentették azoknak a gazdiknak, ebtulajdonosoknak a benevezési díját, akik július 20-ig lefizették az összeget. A benevezési határidő augusztus 10. Iratkozni a szövetség honlapján lehet: achcovasna.ro.
A zsűri összetétele az előzetes hírek alapján: Korózs András (Magyarország), Denis Kuzelj (Szlovénia), Anca Giura, Petru Muntean és Cristian Stavarache (Románia). A szervezők között található Bogdan Chirovan, a Kovászna Megyei Ebtenyésztők Egyesületének az alelnöke, a Romániai Smart Dogs Klub elnöke.

A rendezvény tavalyi kiadásán több mint 300 fajkutyát neveztek a versenybe, überelve a 2019-es, rekordrészvételű kiállítást.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. augusztus 2., 15:49
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Cirkuszban ugyanezt a musort nem szabad megszervezni mert torveny tiltja mert allatkinzas. Ugyanezt ilyen esemenyt szervezve teljesen szabalyos. Szegeny cirkuszosok a sok lezarasok utan ha tul tudtak is elni mostanra vegleg lehuzhattak a rollot mert ez volt a cirkusz lenyege hogy allatokat lathassunk