Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Díjazták a környezettudatos iskolákat

Díjazták a környezettudatos iskolákat Kovászna megye

A Kovászna Megyei Hulladékgazdálkodási Egyesület (ADI SIMD) partnerségben a megyei szemétgazdálkodási cégekkel februárban hirdetett kartongyűjtő versenyt az iskolák számára. A Nagy Mózes Líceumban péntek reggel adták át a tárgyi nyereményeket.

Hirdetés
Hirdetés

A Régió Kézdi és a Kovászna Megyei Hulladékgazdálkodási Egyesületek, a szemétgazdálkodási cégek és a lécfalvi hulladékbegyűjtő állomást kezelő Eco Bihor cég szervezésében zajlott a szemétbegyűjtő vállalathoz tartozó településeken működő oktatási intézmények számára szervezett papírgyűjtő verseny. A benevező diákokat értékes jutalomban részesítették. A résztvevőket még júniusban díjazták, de a nyeremények egy részét most szállították le. A jó eredményeket elérő diákok jutalomkirándulásban részesültek, ezen kívül az ADI SIMD hulladékgyűjtő konténereket ajánlott fel a résztvevő oktatási intézményeknek, a Nagy Mózes Líceumban Dávid Sándor, az ADI SIMD képviselője és Zonda Balázs, a Gosp-Com Kft. igazgatója adta át Mocsáry-Gondos Beáta aligazgatónak a díjat.

A diákok és óvodások néhány hét alatt 22 tonna papíranyagot gyűjtöttek össze, bizonyítva, hogy a környezettudatos nevelésnek van hatása.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük