Felhívás!

Be kell tartani a szabályokat!

Óriási tömeg zsúfolódott össze a sepsiszentgyörgyi strand előtt hétvégén, a rendőrség is közbeavatkozott. Az emberek attól tartanak, hogy a szabályok áthágása a létesítmény bezárásához vezethet.

Annak ellenére, hogy nyílt téren is kötelező a maszkviselés és a távolságtartás, a sepsiszentgyörgyi strand előtt nap mint nap óriási tömeg várja a nyitást, és nem törődnek a szabályokkal. Tömött sorokban várakoznak, maszk nélkül, ahogyan ez hétvégén is történt, amikor a rendőrség és a csendőrség próbálta jobb belátásra bírni a strandolni vágyókat. A közösségi médiába felkerült fényképekhez számos hozzászólás érkezett, miszerint nem csak a tengerparton van gond, hanem Háromszéken is, így nem kell csodálkozni az esetszámok növekedésén.

A létesítményt működtető Sepsi Rekreatív igazgatója, Bodor Loránd elmondta: nem tudják ellenőrizni a strandon kívüli helyzetet, bent azonban szigorúak a szabályok, aki nem tartja be, távozásra szólítják fel. A napágyak másfél méterre vannak egymástól, kijelölték, hol lehet bemenni a medencékbe, illetve kiszállni onnan, kötelező a lábmosó használata, ezeket a szabályokat pedig minden látogatónak be kell tartania. Különösebb kihágás nem is történt a strand területén, a gond azokkal van, akik a kapu előtt várakoznak. Egyszerre ötszáz embert tudnak beengedni, vannak, akik online jegyet váltanak, a sor azonban mégis hosszú és tömött.

Bodor reméli, nem kerül sor az élményfürdő bezárására. Hétvégén a rendfenntartók avatkoztak be és figyelmeztették az embereket, elküldték azokat, akik nem jutottak volna be. Az igazgató a továbbiakban is arra kér mindenkit, tartsák be az előírásokat, lehetőleg vásárolják meg előre, interneten a belépőket, és úgy elkerülhető a tömeg is. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. augusztus 11., 22:24
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Hulye idiota, a strand elott nem tartsak be a szabalyokat akkor bent hiaba tartsak be! Azert vagytok ott hogy oldjatok meg, ha nincs eszetek akkor hadjatok hogy oldja meg mas, akinek van!

 • User
  Dátum: 2020. augusztus 11., 22:47
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Badarsagokat beszel az igazgato ur, mert nem tudja hogy van! Az is sorba kell alljon aki interneten veszi meg a jegyet. Csak szolok neki hogy a strand bejaratanal tobb kapu van. Esetleg ha nem tudja!