Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

KONCERT

Pénteken 19 órától Free Connection-koncert a kézdivásárhelyi Borudvarban. Belépő: 15 lej (tartalmazza egy sör/üdítő) árát. Regisztráció a 0723.194.070-es telefonszámon.

ELŐADÁS

Ma 18 órakor Erdővidék Múzeuma kertjében Kik éltek, hogyan éltek Baróton? címmel megtartják a település különböző részei bemutatását célzó sorozat első találkozóját, melyen a Gát, a Kulcsár és a Híd utcákról esik szó. Házigazda: Hoffmann Edit muzeológus.

FILMVETÍTÉSEK

* Sepsiszentgyörgyön, az ’56-os emlékparkban (a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarán) ma 21 órától (esőnap: szerdán): Seveled (2019, magyar). Jegyeket 10 és 5 lejes áron a Művész mozi jegypénztárában lehet váltani hétfőn, szerdán és pénteken 12-20, kedden, csütörtökön és esőnap esetén 14-22 óráig.

* Kovásznán, a művelődési ház udvarán szerdán 21 órától (esőnap: csütörtök) a Remélem legközelebb sikerül meghalnod 🙂 című filmet vetítik 12 éven felülieknek. A belépő ára 10 lej. Helyfoglalás, előzetes regisztráció a culturacv@gmail.com e-mail-címen, a 0267 340 394-es vagy a 0762 674 516-os telefonszámon.

HUMORKERT

Holnap 18 órakor minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarterébe.

KIÁLLÍTÁS

A Székely Nemzeti Múzeum holnap 18 órakor nyitja meg első kiállítását ideiglenes kiállítóhelyén, a Lábasház emeleti termeiben. A reNovatio című kiállítás a múzeumban zajló háttérmunkákba, illetve a küszöbön álló épület-felújítást megelőző hároméves „költözés” mindennapjaiba avatja be a látogatót. A kiállítóterekben megelevenedő jelenetek a költözés előtti és utáni raktározási, restaurálási és szállítási körülményekbe, a múzeumi tárgyak mindenkori titkos életébe engednek betekintést.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük