Felhívás!

Balett Kovásznán

Balett Kovásznán Kovászna megye

Kezdő és haladó táncosoknak beavató táncművészeti workshopot tartanak Kovásznán július 20−22. között, amelyet Balogh Csongor táncművész vezet majd, aki a Pécsi Balett táncosa, a Kovásznai Tanulók Klubja és Horváth Zita tanárnő egykori tanítványa.

A Kovásznai Városi Művelődési Ház és a Kovásznai Tanulók Klubjának közös szervezésében megálmodott workshop ingyenes lesz, minden érdeklődőt szeretettel várnak. Felhívják azonban a figyelmet, hogy az előzetes regisztrációs szükséges. Jelentkezni a culturacv@gmail.com címen vagy a 0762.674.516-os telefonszámon lehet, illetve Bartha Melinda tanárnőnél.

– Számomra megtiszteltetés, hogy oktatóként térhetek vissza abba a táncterembe, ahonnan a karrierem indult. Izgatottan várom, hogy betekintést nyújtsak a klasszikus és a modern balett világába. A kurzus ingyenes, és nem szükséges az előképzettség. A klasszikus balett alapjait fogják megismerni a gyermekek: láb- és kartartások neveit, a rúdgyakorlatok francia, olasz eredetű neveit, típusait, rúd nélkül pedig a modern balett technikáját tapasztalhatják meg – mondta Balogh Csongor kovásznai származású táncművész.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.