Hirdetés
Hirdetés

Azonnal intézkedtek

Azonnal intézkedtek Kovászna megye

Óriási mennyiségű szemetet videózott le valaki múlt szerdán az Olasztelek mellett is folyó Kormos-patakban. A felvétel sok jóérzésű emberben kiverte a biztosítékot, akik a bardoci községháza hívására felsorakoztak takarítani.

Az említett videó a bardoci polgármesteri hivatalig is eljutott – Olasztelek ugyanis Bardochoz tartozik –, és Balázsi Dénes polgármester és Kolumbán Sándor alpolgármester pedig azonnal intézkedtek. Már a csütörtöki nap folyamán tucatnyian vonultak ki a patakhoz, ahol az alpolgármester vezetésével, olykor derékig vízben állva gyűjtötték össze a szemetet. Csaknem harminc zsáknyi hulladéktól tisztult meg a patakmeder, „mely szemét a bardoci polgármesteri hivatal udvarára került, ahonnan elszállítják”– közölte Balázsi polgármester.

Hirdetés
Hirdetés

A község elöljárója szerint sajnos mindenhol élnek felelőtlen emberek, akik – bár most lehetőség van a szemét, közte a pillepalackok elszállíttatására – valamiért mégis szeretik a folyóvizeket szennyezni, nem gondolva arra, hogy másoknak abból a vízből mosakodni, fürödni, netán inni is kell.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások