Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az év önkéntesét és civil szervezetét keresik

Az év önkéntesét és civil szervezetét keresik Kovászna megye

A civil munka elismerése és az önkéntesség népszerűsítése céljából díjaz idén a Civilek Háromszékért Szövetség. A jutalomra a térségbeli civil szervezetek pályázhatnak, valamint kívülállók is jelölhetnek arra érdemesnek tartott személyeket legkésőbb április 15-ig.

Hirdetés
Hirdetés

Idén a 2023-ban legsikeresebb civil programját lebonyolító nonprofit szervezetet, valamint a múlt évben kiemelkedő odaadással dolgozó önkéntest jutalmazza a Civek (Civilek Háromszékért Egyesület). Az elismerésre Kovászna megyei szervezetek jelölhetik magukat, ugyanakkor kívülállók is nevezhetnek olyan személyeket, akik szerintük elszántsággal, szorgalommal dolgoztak a közösség érdekében. Az első díj 1000 lej a Nexxon Kft. felajánlásában, a második helyezett pedig egy 300 lejes könyvcsomagot vihet haza a Tortoma könyvkiadónak köszönhetően.

A szervezetek jelölése a Civek honlapjáról letöltött formanyomtatvány leadásával lehetséges, amelyet legkésőbb április 15-ig küldhetnek be az érintettek a civilekharomszekert@yahoo.com címre. Az Év önkéntese címre pályázók esetében a következőket kell  tartalmaznia a benevezésnek:

  • a nevezett adatai (név, elérhetőség, cím)
  • rövid bemutatkozás
  • a benevezés indoklása, minden olyan információ, amely segít a helyes döntés meghozatalában
  • a benevező adatai (név és elérhetőség)

Legutóbb 2022-ben díjaztak, ekkor a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület és a Diakónia Keresztény Alapítvány által működtetett Írisz ház osztozott az Év civil szervezete elismerésben. Az idei értékelést négytagú szakmai zsűri végzi, akik szintén a közösség kiemelkedő tagjai, az eredményhirdetés a nyári hónapokban lesz esedékes.

Fotó: civek.ro

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük