Hirdetés
Hirdetés

Az ének története 4. – kamarazene-koncert

Az Árkosi Kulturális Központ és a Plugor Sándor Művészeti Líceum magánének szakos tanárai nagyszabású koncertsorozatot indítanak az ének történetének bemutatására, amely átível a kezdetektől napjainkig, az opera- és a dalirodalom állomásain és az ünnepekhez kötött énekes repertoáron. A koncertsorozatok kapcsán preklasszikus, klasszikus, romantikus, verista, nemzeti iskolák operaáriáit, operettet, musicalt, klasszikus, romantikus, nemzeti iskolák dalait hallhatja a közönség, sőt, a többszólamúság, az énekegyüttesek, kórusok műveiből is ízelítőt kaphat. A koncertsorozat ötletgazdája és művészeti vezetője: Sebestyén-Lázár Enikő.

Január 18-án, szerdán 19 órától az Árkosi Kulturális Központ koncerttermében lesz hallható a sorozat negyedik koncertje: Az olasz opera, ének és zongorakoncert.

Előadók a Plugor Sándor Művészeti Líceum tanárai: Sebestyén-Lázár Enikő – szoprán, Babos Margit – szoprán, Opra Kitti Fruzsina – szoprán, Oláh-Badi Alpár – tenor és Ambrus Sándor – zongora. Zongorakíséret: Kőmíves-Bokor Zsuzsa, Imreh Klaudia, Ambrus Sándor és Opra Balázs. Műsoron: Gioacchino Rossini, Gaetano Donizetti, Johannes Brahms, Giacomo Puccini és Giuseppe Verdi művei.

A helyek száma korlátozott, jegyeket előre is meg lehet vásárolni a központ székhelyén, Olt utca 6. szám alatt,  naponta 9–15 óra között (tel: 0267 373 651). Egy jegy ára 20 lej.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük